Džefs Bezoss 80 milljonu dolāru vērtībā iegādājas trīs dzīvokļus Manhetenā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX/CityRealty

Internetveikala un iepirkšanās milža Amazon dibinātājs un izpilddirektors Džefs Bezoss nupat ir papildinājis savu nekustamo īpašumu klāstu ar trīs jauniem dzīvokļiem Manhetenā. Jaunie īpašumi Bezosam izmaksāja 80 miljonus dolāru ar atlaidi, vēsta "Wall Street Journal". 

Džefa Bezosa īpašumā nu ir dzīvoklis 1912. gadā celtajā namā pie Medisonas skvēra parka un slavenā "Flatiron" debesskrāpja. Šajā namā Bezosa dzīvoklis ir teju 930 kvadrātmetrus plašs, ar 530 kvadrātmetrus lielu terasi. Neogotikas stila namā ir piecas vannasistabas, piecas guļamistabas un trīs tualetes. Lai gan nav skaidrs, cik par mājokli samaksāja Bezoss, nekustamo īpašumu eksperts Džonatans Millers atklāj, ka Amazon tēvs ir saņēmis ievērojamu atlaidi - šikais dzīvoklis sākotnēji, 2017. gadā, ir maksājis teju 74 miljonus dolāru.

Foto: CityRealty/Publicitātes foto

Pārējos divus dzīvokļus Bezoss ir pircis komplektā, kas uzņēmējam izmaksājis 28 miljonus dolāru. Kā vēsta amerikāņu biznesa klases medijs, visticamāk, Bezoss šos dzīvokļus plāno kombinēt tā, lai iegūtu tikpat lielu penthausu, kāds ir Medisonas skvēra parka tuvumā esošajā namā. "Manhetenā premium klases dzīvokļi ir mērāmi kvadratūrā, nevis iekārtojumā," stāsta Džonatans Millers. "Viens plus viens ir divi ar pusi. Pieliekam trīs un iegūstam vēl lielāku vērtību." 

Foto: CityRealty/Publicitātes foto

Amazon dibinātāja pirkums ir, visticamāk, saistīts ar jaunās uzņēmuma mītnes atvēršanu Kvīnsā. Vadoties pēc nekustamā īpašuma aģentūras mājaslapā publicētās informācijas, Bezosa jaunajā mājoklī ir milzīga terase, konferenču zāle, golfa simulators, kinozāle, spēļu zāle un atpūtas telpa. 

Foto: CityRealty/Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu