Vannasistaba skandināvu stilā jeb kā ieviest mājoklī minimālisma piegaršu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: JYSK

Skandināvu mājoklis vienmēr izcelsies ar šarmantu askētismu un vienkāršību, tomēr šādu atmosfēru bieži vien panākt nav viegli. Ieskaties, kā vannasistabā ir iespējams atmodināt īstu Hygge jeb skandināvu mājīgumu. 

Kas vannasistabu padara par skandināvisku oāzi? Visbiežāk pie vainas ir krāsa - ziemeļvalstu dizains paredz, ka pārsvarā dominēs gaišie un dabiskie toņi, piemēram, gaišas koka mēbeles, balti dekori, aksesuāri un arī sienas un grīdas krāsas šeit neizcelsies ar izteiktiem motīviem un toņiem.  

Līdz ar gaišām krāsām skandināvu mājoklī noteikti ir jābūt elementiem, kas vēstītu par ērtībām un vieglumu, tāpēc arī vannasistabā, veicot nelielu reorganizāciju, parūpējies par nelieliem paklājiņiem un krēslu vai soliņu, kas vienlaikus kalpos arī kā mantu glabātuve. 

Papildini vannasistabas gaišo interjeru ar dabisku krāsu dvieļiem un dekoriem, piemēram, pelēkiem pītiem groziem, kastēm un dvieļiem. Tāpat neaizmirsti papildināt telpu ar augiem - tie radīs dabas klātbūtnes sajūtu, kā arī vizuāli atdzīvinās telpu ar krāsām. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu