Uzsāks informatīvu akciju, lai izglītotu uzņēmējus un sabiedrību par finanšu noziegumu riskiem

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Ceturtdien, 17. oktobrī, Finanšu izlūkošanas dienests (FID) uzsāks informatīvu akciju "Zini naudas li(ī)kumus!", lai informētu uzņēmējus un sabiedrību par izvairīšanos no iesaistīšanās finanšu un ekonomiskajos noziegumos un korektu rīcību dažādās situācijās. Kampaņas digitālajā spēlē būs iespējams pārbaudīt un paplašināt zināšanas par raksturīgākajiem riska faktoriem gan uzņēmējiem, gan sabiedrībai kopumā.

Kā portāls TVNET uzzināja FID, izglītojošās akcijas atklāšana un diskusija "Kāpēc cilvēki iesaistās finanšu noziegumos" notiks ceturtdien, 17.oktobrī plkst. 14.00 "TechHub Rīga" telpās Rīgā, Kronvalda bulvārī 4.

Finanšu izlūkošanas dienests priekšniece Ilze Znotiņa informēs par FID paveikto un nākotnes plāniem, kā arī par akcijas mērķiem un norisi. Diskusijā "Kāpēc cilvēki iesaistās finanšu noziegumos?" piedalīsies FID priekšniece Ilze Znotiņa, LU profesors sociālajā psiholoģijā Ivars Austers, sociālantropologs Andris Saulītis un uzņēmumu pārstāvji.

Akcija "Zini naudas li(ī)kumus!" - izglītojoša kampaņa uzņēmējiem un sabiedrībai, lai vairotu izpratni par ekonomiskajiem un finanšu noziegumiem. Kampaņā digitāli izglītojošā spēlē ikviens aicināts pārbaudīt savas zināšanas par ekonomiskajiem un finanšu noziegumu riskiem un rīcību šādās situācijās.

Kampaņu organizē Finanšu izlūkošanas dienests kopā ar partneriem - Latvijas Darba devēju konfederāciju un Latvijas Biznesa savienību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu