2019. gada galvenie notikumi finanšu jomā, kas visvairāk uzrunāja TVNET lasītājus

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA, TVNET

Klāt gada beigas. Tas ir laiks, kad varam atskatīties par šogad paveikto un neizdarīto, kā arī prognozēt, ko varētu nest jaunais gads. Arī finanšu un ekonomikas jomā šogad nav bijis garlaicīgi – ir bijuši dažādi notikumi, kas lielākā vai mazākā mērā ir ietekmējuši mūsu visu dzīves.

Portāls TVNET piedāvā atskatīties uz galvenajiem šī gada notikumiem finanšu un ekonomikas jomā, kas sabiedrībā raisīja plašu rezonansi. Kopumā aizejošais 2019. gads pagājis banku zīmē, bet – ne tajā labākajā nozīmē. Atsevišķas bankas, kas Latvijas finanšu sektorā spēlē lielu lomu, šogad piedzīvoja naudas atmazgāšanas skandālus, bet vienkāršie iedzīvotāji saskārās ar dažādām problēmām – gan ar bankām saistītām, gan ar nodokļu deklarācijām, paliekot parādā valstij.

Tomēr ne viss bijis tik slikti – Latvijā attīstītas arī ērtākas norēķinu sistēmas, piemēram, paplašināta bezkontakta maksājumu joma, un beidzot pie mums ir iespējams norēķināties ar “Apple Pay” servisu.

Piedāvājam ieskatīties katra mēneša svarīgākajos notikumos, par kuriem jūs, TVNET lasītāji, izrādījāt vislielāko interesi, kā arī par ko visvairāk diskutējāt gan komentāros, gan arī sociālajos tīklos!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu