"airBaltic" nosauc pieprasītākos galamērķus ziemas brīvdienās

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Airbaltic lidosta
Airbaltic lidosta Foto: airBaltic

Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" pasažieru vidū ziemas brīvdienās visstraujāk pieaudzis pieprasījums pēc lidojumiem uz Abū Dabī, Prāgu un Vīni. Kopumā vislielākais pasažieru skaits plāno ceļot no Rīgas uz Maskavu, Minheni, Sanktpēterburgu un Berlīni, portāls TVNET uzzināja lidsabiedrībā. 

"Kā katrā brīvdienu sezonā, "airBaltic" saviem pasažieriem regulārajā ziemas programmā piedāvā papildu lidojumus pieprasītākajos maršrutos. Šogad mēs esam pievienojuši papildu reisus no Rīgas uz Maskavu, Parīzi, Londonu un citiem galamērķiem, lai ģimenes visā Eiropā varētu svētku laikā būt kopā. Turklāt šī ir pirmā ziemas sezona, kurā mēs saviem pasažieriem piedāvājam lidojumus uz Dublinu, Reikjavīku un Štutgarti," saka airBaltic ieņēmumu pārvaldības vecākā viceprezidente Eva Plakane. 

Ziemas sezonā "airBaltic" piedāvā arī sezonālos lidojumus uz slēpošanas kūrortiem Zalcburgā, Veronā un Popradā Augstajos Tatros, kā arī četrus lidojumus nedēļā uz Abū Dabī.

Papildus tam "airBaltic" turpinās piedāvāt lidojumus uz tādiem saulainiem brīvdienu galamērķiem kā Malaga, Barselona un Lisabona.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu