No Baltijas valstīm lētākais benzīns un dīzeļdegviela nopērkama Rīgā (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildes stacija "Circle K".
Degvielas uzpildes stacija "Circle K". Foto: Zane Bitere/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas nemainījās, bet Viļņā degvielas cenas pieauga, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Tādējādi benzīns darba nedēļas beigās visvairāk maksāja Tallinā, sekoja Viļņa, bet lētākā benzīna cena bija Rīgā, kamēr dīzeļdegvielas cena Tallinā un Viļņā bija vienāda, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nemainījās un piektdien maksāja 1,287 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena saglabājās stabila un maksāja 1,187 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 4,3% - līdz 1,289 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 6,5% - līdz 1,199 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas jau trešo nedēļu pēc kārtas bija stabilas un maksāja attiecīgi 1,389 eiro un 1,199 eiro par litru.

Autogāzes cenas šonedēļ Rīgā un Viļņā nemainījās un piektdien maksāja attiecīgi 0,645 eiro un 0,599 eiro par litru. Tikmēr Tallinā autogāzes cena samazinājās par 1,5% un maksāja 0,66 eiro par litru.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu