Pagarina konkursu uz SIA "Rīgas meži" padomes locekļu amatiem (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
SIA "Rīgas meži" darbinieki piedalās pasākumā Tīreļu mežniecībā, kurā Rīgas domes vadība kopā ar žurnālistiem izraugās krāšņākās Rīgas Ziemassvētku egles.
SIA "Rīgas meži" darbinieki piedalās pasākumā Tīreļu mežniecībā, kurā Rīgas domes vadība kopā ar žurnālistiem izraugās krāšņākās Rīgas Ziemassvētku egles. Foto: Zane Bitere/LETA

Līdz 25.maijam pagarināts konkurss uz SIA "Rīgas meži" padomes locekļu amatiem.

Kā liecina uzņēmuma mājaslapā ievietotā informācija, konkurss pagarināts pretendentu zemās aktivitātes dēļ. Konkursa rīkotāji cer saņemt pēc iespējas vairāk pieteikumu no kandidātiem.

Jau ziņots, ka Rīgas pašvaldība izsludinājusi publisku kandidātu pieteikšanās procedūru uz pašvaldības SIA "Rīgas meži" trīs padomes locekļu amatu vietām.

Visiem kandidātiem izvirzītas prasības valsts valodas zināšanas C1 līmenī un vēl vismaz vienas Eiropas Savienības oficiālās valodas zināšanas ne zemākas par B2 līmeni.

Pretendentiem jābūt akadēmiskajai augstākajai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai, kas nodrošina nepieciešamo zināšanu un kompetenču kopumu, lai profesionāli pildītu Sabiedrības padomes locekļa pienākumus.

Padomes locekļu pretendentiem jābūt vismaz trīs gadu pieredzei vidējas vai lielas kapitālsabiedrības valdes vai padomes locekļa amatā, vismaz trīs gadu pieredzei vadītāja vai vadītājam līdzvērtīgā vadošā amatā valsts vai pašvaldības institūcijā, kas atbildīga par vides vai meža nozares politikas veidošanu vai īstenošanu.

Pretendentam nepieciešama vismaz piecu gadu pieredze augstskolā vai zinātniskajā institūtā akadēmiskā personāla amatā, kas realizē pētniecību un kuram ir zinātniskās publikācijas bioekonomikas vai zemes resursu ilgtspējīgas pārvaldības jomā.

Pretendentiem jābūt nevainojamai reputācijai.

Konkursā tiek meklēti pretendenti ar atšķirīgām kompetencēm. Vienam padomes loceklim jābūt ar kompetenci bioekonomikas vai zemes resursu ilgtspējīgas pārvaldības jomā, otram - ar kompetenci finanšu jautājumu un audita jomā, bet trešajam - ar kompetenci stratēģiju izstrādes un ieviešanas jomā.

Visiem padomes locekļa amata kandidātiem jābūt stratēģiskam redzējumam, orientācijai uz attīstību, jāspēj pieņemt lēmumus un jābūt atbildīgiem.

SIA "Rīgas meži" padomes locekļu amata kandidātu nominācijas komisiju vada Rīgas pilsētas izpilddirektora vietnieka pienākumu izpildītāja SIA "Rīgas meži" kapitāla daļu turētāja pārstāve Rita Logina.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "Rīgas meži" pamatkapitāls ir nepilni 115 miljoni eiro.

Uzņēmums 2019.gadu aizvadījis ar 16,8 miljonu eiro apgrozījumu un 621 579 eiro peļņu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu