No Baltijas valstu galvaspilsētām lētākā degviela nopērkama Rīgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildes stacija "Circle K".
Degvielas uzpildes stacija "Circle K". Foto: Zane Bitere/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā samazinājās gan benzīna, gan dīzeļdegvielas cena, vienlaikus Tallinā cenas nemainījās, bet Viļņā degvielai novērots straujš cenu kāpums, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Viļņa, bet lētākā benzīna cena bija Rīgā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Viļņā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā samazinājās par 2% - līdz 1,317 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,2% un piektdien maksāja 1,217 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 3,1% - līdz 1,346 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena auga par 2,5% un maksāja 1,236 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīnam un dīzeļdegvielai cenas saglabājās stabilas un maksāja attiecīgi 1,469 eiro un 1,229 eiro par litru.

Vienlaikus Rīgā autogāzes cena šonedēļ palielinājās par 3,1% un piektdien maksāja 0,655 eiro par litru, Viļņā autogāzes cena auga par 1,6% - līdz 0,619 eiro par litru, bet Tallinā autogāzes cena nemainījās un maksāja 0,67 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu