Aicina pieteikties vasaras tirdzniecības vietu izsolei galvaspilsētas dārzos un parkos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vērmanes dārzs vasarā.
Vērmanes dārzs vasarā. Foto: Zane Bitere/LETA

"Rīgas meži" aicina uzņēmējus un vietējos ražotājus līdz 22.aprīlim pieteikties zemes gabalu nomas tiesību izsolei tirdzniecībai šajā vasarā uzņēmuma apsaimniekotajos parkos un apstādījumos abos Daugavas krastos, informēja SIA "Rīgas meži".

Vasaras tirdzniecības vietas tiek piedāvātas Arkādijas parkā, Esplanādes parkā, Kanālmalā, Kronvalda parkā, Lemešu un Gobas ielu krustojuma apstādījumos, Līvu laukumā, Lucavsalā, Māras dīķa apstādījumos, Pēterbaznīcas skvērā, Uzvaras parkā, Vērmanes dārzā un Viesturdārzā.

Pašvaldības uzņēmumā skaidroja, ka izsolē pieejama 41 tirdzniecības vieta, to platība ir no 2,25 līdz 15 kvadrātmetriem. Tajās iespējama ēdiena, pašu audzētu augļu, saldējuma u.c., bezalkoholisko dzērienu, kā arī ziedu, pašu izgatavotu mākslas un amatniecības priekšmetu tirdzniecība.

Tirdzniecības vietu nomas termiņš ir no 1.jūnija līdz 30.septembrim. Uzņēmumā informēja, ka vienlaikus, lai veicinātu uzņēmēju piesaisti un ilgtermiņa sadarbību, nomas nosacījumi paredz arī iespējas pagarināt līgumu līdz 2023.gada 1.martam.

Mutiskā izsole notiks 27.aprīlī plkst.11.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu