Kurām zvaigznēm šonedēļ uzsmaidīs veiksme?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 25. aprīļa līdz 1. maijam. 

AUNS

Liela dūša, lieli plāni. Pavasara optimisms un dvēsele lido kādu pus solīti virs zemes. Būsi noskaņots aktīvi darboties un ar smaidu un optimismu atradīsi sev domubiedrus, arī jaunus paziņas vai darījumu panterus. Darbā strādāsi ar pilnu atdevi un emocionāli dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan problēmām. Var pavērties interesantas iespējas profesionālajā jomā. Auni ar aizrautīgi cilvēki – ja dara, tad dara no sirds! Bet eksistē jau arī privātā dzīve. Nedēļas nogalē dodies ar savējiem izbraucienā, izbaudi dabas atmodu. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

VĒRSIS

Dabā viss plaukst un zeļ, un Vērsis gatavs ķerties pie visgarākās vagas un vissmagākā arkla, jo ir īstais laks, kad jāliek pamati kādām nopietnam pasākumam, kas nesīs augļus nedaudz vēlāk. Lietišķajās lietās pievērs uzmanību dokumentiem un līgumiem, ievēro norunas un termiņus. Kad krietni pastrādāts, tad laiks dzīves baudīšanai. Brīvdienas labprāt pavadīsi svaigā gaisā, pie dabas, rīkosi pikniku vai pārgājienu, būs jauki un omulīgi. Ja šobrīd esi brīvs, tad jāsapošas un jādodas sabiedrībā. Iespējama interesanta tikšanās, kas uzšķiļ simpātijas.

DVĪŅI

Dzīve piespēlēs tikšanos ar interesantiem cilvēkiem, būs vērtīga domu apmaiņa, kādam radīsies jauna draudzība. Darbā daudz un kārtīgi jāstrādā. Var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm, iespējama dalība kādā starptautiskā tiešsaistes pasākumā vai iesasite labdarības projektā. Paredzamas arī dažādas sabiedriskās aktivitātes - dienas ritēs ļoti piepildīti. Taču straujajā skrējienā atceries, ka pašam sevi arī jāmīl. Apstājies, pavadi kādu laiku vienatnē un sakārto domas. Rāmā meditācijā nonāksi pie viedām atziņām. Nedēļas nogale kopā ar mīļajiem radiņiem.

VĒZIS

Tev patīk stabilitāte: kad mājās labklājība, noteikta kārtība un ienākumi prognozējami. No finanšu plūsmas lielā mērā atkarīgs arī dvēseles komforts. Ja tas, ko redzi bankas kontā vai naudas makā, tevi neapmierina, tad meklē jaunus variantus, paplašini darbošanos vai pievērsies privātajam biznesam. Brīvdienās vajadzētu izrevidēt saimniecību, izšķirot drēbes, sadzīves priekšmetus un bez žēlastības izmest to, kas savu laiku nokalpojis. Savukārt jaunās, bet maz lietotās mantas nodot labdarībai. Sirdslietās daudz emociju, kādam privātā dzīve var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

LAUVA

Šonedēļ jāturas tālāk no situācijām, kurās raisās strīdi vai dzimst intrigas. Veiksme un dienu gaita lielā mērā atkarīga no garastāvokļa, tāpēc vajadzētu nodarboties ar lietām, kas vairo optimismu pašam un arī citiem. Pievērsies mīļotajam hobijam, satiecies ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem. Vairāk uzmanības jāpievērš naudas lietām. Kaut arī dzīvot ar vērienu ir tīkami, patlaban labāk pietaupīt nekā lieki tērēties, un vajag laiku pa laikam pārbaudīt vai kontā ienācis viss, kam tur jābūt. Privātajā dzīvē labs laiks ciešu, stabilu attiecību veidošanai.

JAUNAVA

Šī darba nedēļa ritēs nopietnās un lietišķās noskaņās, un tas tev gluži pa prātam. Būs daudz pienākumu, būs sapulces un darījumu sarunas, kas prasīs koncentrēšanos. Krietnajam darba rūķim tā nav problēma, tomēr jāsargās no pārslodzes. Pēc spraigām darba dienām vajag atpūsties. Vakaros pastaigājies, pasporto, aizej uz baseinu vai izbaudi kādu labu filmu. Nedēļas nogalē kopā ar saviem mīļajiem dodies izbraucienā vai uz pasākumu – būs jautri. Brīvajiem ļaudīm iespējami mīlas piedzīvojumi, bet esi apdomīgs, neiesaisties dēkās.

SVARI

Sirdī pavasaris, emocijas dzirkstī un iedvesmo. Ļaujies mīlestībai un baudi dzīvi. Kopā ar otro pusīti piedzīvosi daudz jaukus brīžus, savukārt brīvajiem cilvēkiem iespējama aizraujoša iepazīšanās. Ikdienas darbā vislabākie palīgi būs radoša pieeja un oriģināls skatījums uz pierastām lietām. Tajā pašā laikā jāsaglabā arī lietišķa pieeja. Piemēram, attiecībā uz finansēm. Šajā nedēļā vairāk nekā citkārt jātur kārtībā rēķini, laikus jāveic maksājumi un stingri jāuzrauga personīgais un ģimenes budžets. Netērējies par skaistiem niekiem, kaut arī ļoti, ļoti gribētos.

SKORPIONS

Šajā nedēļā darāmā būs pilnas rokas un tu sasniegsi vērā ņemamus rezultātus. Var rasties iespējas noslēgt ienesīgas vienošanās un izveidot jaunus lietišķos kontaktus. Darījumu sarunas tev padodas, tavu viedokli ciena un respektē. Savu tiesu uzmanības prasīs ģimene. Apciemo tuvākus un tālākus radus vai noorganizē dzimtas saietu. Mājās arī šis un tas darāms, taču nevajadzētu sākt remontu vai kārtot nekustamā īpašuma jautājumus. Interesanti piedzīvojumi gaidāmi sirdslietās – intriģējoši, aizraujoši, neparasti. Un neaizmirstami.

STRĒLNIEKS

Tev piemīt spējas ātri saprast cilvēka dabu un nojaust notikumu iespējamo gaitu. Taču šonedēļ esi uzmanīgs ar paļaušanos uz iekšējām sajūtām – intuīcija var pievilt. Visas situācijas vērtē no racionālā skatupunkta, pretējā gadījumā iespējams pieļaut kļūdas. Turklāt neuzticies visam, ko cilvēki stāsta, bet pats pārbaudi. Brīvo laiku vajadzētu veltīt mājas darbiem, interjera izdaiļošanai un ģimenes pasākumiem. Laba atpūta kopā ar saviem mīļajiem un atskārsme, ka kopībā ir spēks. Sirdslietās mīļums, uzmanība un siltas emocijas.

MEŽĀZIS

Pirmajā vietā privātā dzīve un sirdslietas. Kāds gribēs sagādāt pārsteigumu mīļotajam, kāds sarīkot romantisku pasākumu. Emocijas iedvesmos un dos daudz pozitīvisma. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties un veidot tuvākas attiecības. Labs laiks privātā dzīves sakārtošanai, ja līdz šim nav veicies. Tajā pašā laikā darbi negaidīs. Pienākumi būs atbildīgi, un situācijas mainīgas. Jebkurā gadījumā saglabā mieru, jo ātrumā darītais labumu nedos. Bet, ja virzīsies uz priekšu lēnītēm, tad ar peļņu jau visai drīz būsi ļoti apmierināts. Taču svarīgi norunas fiksēt līgumos.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā ļoti svarīga finanšu tēma. Tava attieksme pret naudu ir veselīga – neesi liels krājējs un materiālists, taču ir tīkama sajūta, ja darbs tiek novērtēts. Piemērots brīdis sarunām par algas palielināšanu, kā arī jaunu biznesa plānu izstrādei un kontaktu veidošanai. Var izdoties noslēgt visnotaļ izdevīgus līgumus un iegūt uzticamus biznesa partnerus. Nedēļas nogali pavadi kopā ar ģimeni. Savējo lokā jutīsies ļoti labi, būs par ko parunāt, arī mājas darbi veiksies raiti. Prieks arī no kultūras pasākuma apmeklējuma vai sportiskām aktivitātēm.

ZIVIS

Ir īstais brīdis, lai parādītu savas personības viskrāsainākās šķautnes. Smaids, pievilcība, laipnība – ar pozitīvismu atvērsi ceļu uz cilvēku sirdīm. Kārtojot lietišķus vai sadzīviskus jautājums, noderēs iepriekšējā pieredze. Ir brīži, kad liekas – esmu jau ko tādu piedzīvojis. Pameklē atmiņu apcirkņos. Daudz uzmanības paņems mājas dzīve, un saimnieciskie darbi. Brīvdienās vari ieplānot ģenerāltīrīšanu vai pavasara talku un pēc tam sarīkot lustīgu mājas ballīti. Darbā iespējamas kādas pārmaiņas. Nestrīdies ar kolēģiem vai priekšniekiem – gan viss norims.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu