5 šīs vasaras spilgtākie peldkostīmu trendi pludmales sezonai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay.com / StockSnap

Vakara peldes, laiska sauļošanās smilšu sakarsētā pludmalē, volejbola spēlēšana un daudz citas aktivitātes raisa patīkamas asociācijas ar vasaru. Gatavojoties pludmales sezonai, jau laikus ir jāiegādājas peldkostīms, jo bez tā pludmales apmeklējums nav iedomājams. Peldkostīmi ne vien nodrošina patīkamu peldi, bet to ir iespējams arī sakombinēt ar dažādiem aksesuāriem citiem apģērbiem, lai iegūtu iegūt pavisam jaunu imidžu. Raksta turpinājumā ir apkopoti 5 spilgtākie šīs vasaras peldkostīmu trendi – Tavai lieliskajai pludmales sezonai.

Peldkostīmu mode jeb ko tērpt mugurā šosezon

Foto: Pexels.com / Leah Kelley

Veikalos ļoti plašā klāstā ir iespējams iegādāties peldkostīmus visām vēlmēm, gaumēm un vajadzībām, tomēr tik plašs piedāvājums var radīt zināmu apjukumu. Pirms iegādājies peldkostīmu, aicinām apdomāt, kāda veida peldapģērbs būtu Tev vispiemērotākais. Idejas dažādām stilīgām peldkostīmu–aksesuāru kombinācijām vari smelties, piemēram, sociālajā tīklā Pinterest.com.

Kopējie peldkostīmi

Foto:  Pexels.com / Roman Odinstov

Tie nodrošinās komfortu visas peldes laikā. Turklāt šie peldkostīmi apaļīgām sievietēm palīdzēs veiksmīgi nomaskēt dažādas figūras nepilnības, lai daiļā dzimuma pārstāves varētu justies vienlīdz eleganti un ērti savā pludmales tērpā. Lai panāktu vēlamo efektu, aicinām pievērst uzmanību tam, vai tas ir koriģējošs peldkostīms. Piemēram, papēti, vai peldkostīma auduma sastāvā ir likra, kas lieliski formē ķermeņa aprises, palīdzot nomaskēt tās vietas, ko nevēlies atrādīt citiem cilvēkiem.

Ja esi sieviete, kurai ir svarīgi justies sievišķīgi jebkurā dzīves situācijā, peldkostīms kleita Tavam izskatam piešķirs odziņu. Uzvelkot mugurā šāda veida gaumīgu peldkostīmu, noteikti nepaliksi nepamanīta pludmalē.

Sievietēm, kuras aktīvi nodarbojas ar dažādiem ūdens sporta veidiem, viendaļīgs sporta peldkostīms būs visoptimālākā izvēle. Kvalitatīvos peldkostīmos ir iestrādāts atbalsts krūšu daļā, kā arī ir regulējamas plecu lences, lai peldapģērbs pēc iespējas ciešāk piegulētu ķermenim un sniegtu vēlamo komfortu ūdens aktivitāšu laikā. Pirms iegādājies peldkostīmu sportiskām aktivitātēm, izpēti, cik lielai fiziskajai slodzei tas ir piemērots.

Bikini

Foto: Pexels.com / Armin Rimoldi

Tas ir divdaļīgs sieviešu peldkostīms, kas ir lieliski piemērots apģērbs pludmalei. Ar to būs iespējams gan sauļoties, gan arī nodoties peldēm vai kādām citām aktivitātēm. Esam apkopojuši pāris būtiskus knifiņus, ko ņemt vērā, lai pēc iespējas veiksmīgāk bikini peldkostīmā izceltu savas ķermeņa aprises, kā arī noslēptu nevēlamo:

  • ja vēlies vairāk akcentēt un izcelt tieši krūšu daļu, push up peldkostīmi šādā gadījumā būs vispiemērotākā izvēle. Formētais krūštura kausiņš ar push-up efektu vizuāli palielina krūtis, piešķirot dekoltē zonai dabisku un valdzinošu izskatu.
  • ja ir nepieciešamība nomaskēt kādas nepilnības vēdera daļā, peldkostīms ar paaugstinātu vidukli būs īstā izvēle. Turklāt šie peldkostīmi vizuāli pagarina kājas un rada pievilcīgu koptēlu.

Savukārt, ja esi sieviete bērniņa gaidībās un vēlies baudīt atpūtu pludmalē, tad peldkostīms grūtniecēm būs tieši tas peldapģērbs, pēc kā lūkoties. Ja vēlies ietērpties viendaļīgā peldkostīmā, lūko, lai tas būtu gana ērts un neradītu diskomfortu vēdera daļā. Lieliska alternatīva ir peldkostīms ar šortiem, kas, iespējams, būs pat praktiskāks karsto dienu baudīšanai.

Ja Tev ir svarīgi sekot līdzi modei un būt lietas kursā par aktuālajām tendencēm šosezon, raksta turpinājumā uzzini, kādi sieviešu peldkostīmi ir topā šajā vasarā.

Dzīvnieku raksti un apdrukas

Šosezon, lūkojot jaunu peldkostīmu, pievērs uzmanību dzīvnieku rakstiem. Zebras, leoparda vai tīģera raksts šovasar būs tieši laikā. Droši ļaujies arī ekstravagantām krāsu kombinācijām, izvēloties peldkostīmu, piemēram, koši dzeltenā, rozā vai kādā citā spilgtā krāsā.

Metāliskas krāsa un elementi mirdzumam

Peldkostīmi, kuros ietvertas metālisku krāsu detaļas, vārda tiešajā nozīmē liks Tev mirdzēt. Perlamutra, zelta un sudraba krāsas šogad ir modē arī pludmales apģērbā. Vienkrāsains, piemēram, melns, balts vai sarkans peldkostīms arī var tikt lieliski akcentēts ar aksesuāriem metālisku krāsu toņos.

Izgriezumi un ģeometriskas figūras

Arī dažādi interesanti ģeometriski izgriezumi kopējā peldkostīma vidusdaļā, dekoltē zonā vai sānos šajā vasarā ir modē. Turklāt no šāda peldkostīma vari izveidot arī ekstravagantu izejamo tērpu, sakombinējot to ar biksēm, šortiem vai svārkiem. Vienīgais trūkums – sauļošanās šādā peldkostīmā nav ieteicama, ja vien nevēlies iesauļot dažādus rakstus un ģeometriskas figūras.

70-to šarms

Pabalējuši ziedu raksti, dažādi krāsu savienojumi, ģeometriski elementi, līniju un mežģīņu akcenti radīs īstenu 70-to gadu noskaņu. Dodoties uz pludmali, paņem līdzi platmali, saulessargu, koptēlam pieskaņotas saulesbrilles un sajūties kā īstena pagājušā gadsimta dīva.

Kruzuļi un mežģīnes sievišķīgam akcentam

“Jo kuplāk, jo labāk,” – tāda varētu būt šī gada pludmales sezonas devīze, ja runa ir par peldkostīmiem un to piedurknēm. Kuplas, kruzuļotas piedurknes akcentē bikini augšdaļu un piešķir peldkostīmam odziņu.

Nenoliedzam, peldkostīms sievietei piešķir eleganci un sievišķību, izceļot un formējot auguma aprises. Nav nozīmes, kādu peldkostīmu izvēlēsies – galvenais, lai tajā pati jūties ērti un pārliecinoši.

Peldkostīmi plašā klāstā pieejami arī internetveikalā 1a.lv – izvēlies savai gaumei piemērotāko, un esi gatava šī gada pludmales sezonai.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu