Latvijā radītā pakalpojumu rezervēšanas lietotne “Lolo” aicina uzņēmumus un pakalpojumu sniedzējus piedalīties vērienīgā konkursā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

“Lolo” lietotnē atrodami vairāk nekā 200 dažādu pakalpojumu sniedzēji, pie kuriem rezervāciju iespējams veikt turpat lietotnē. Nu, uzņēmums izveidojis vērienīgu konkursu, lai motivētu arvien vairāk pakalpojumu sniedzēju kļūt digitālākiem un pieejamākiem klientiem, pierakstu veikšanu piedāvājot tiešsaistē.

“Nemitīgā zvanīšana vai komunikācija ar meistariem soctīklos apgrūtināja un lieki sarežģīja ikdienu ne tikai man pašam, bet arī maniem paziņām. Īpašas grūtības sagādāja bērnu pierakstu plānošana”, tā noteic “Lolo” dibinātājs Kristaps Kaņepe. Viņš stāsta, ka “Lolo” tika radīts ar mērķi efektīvāk plānot pierakstus, atrast speciālistus un pārvaldīt savu kalendāru. “Ja reiz taksi un ēdienu varam ērti pasūtīt telefonā, kāpēc gan to nevarētu darīt ar pakalpojumu rezervācijām? Ir laiks atvadīties no pierakstu blociņiem un ļaut klientiem pieraksta laiku izvēlēties tiešsaistē”, turpina Kristaps.

“Esam priecīgi redzēt, ka mūsu radītais risinājums ir izpelnījies atzinību lietotnes klientu vidū un sabiedrībā. Arī pakalpojumu sniedzēji lēnām sāk izprast savu klientu vajadzības, tai skaitā, iespēju veikt rezervāciju ātri un ērti lietotnē.”, tā Kristaps.

Lai mudinātu arvien vairāk pakalpojumu sniedzēju kļūt digitālākiem un rezervācijām izmantot tiešsaistes risinājumus, uzņēmums izsludinājis konkursu. “Sapratām, ka labākais motivātors rezervāciju pārnešanai tiešsaistē, ir konkurss, kurā uzvarētājs balvā (pēc savas izvēles) saņems 500 EUR vai ceļojumu, “ piebilst Kristaps Kaņepe.

Foto: Publicitātes foto

Konkursā var piedalīties ikviens “Lolo” reģistrēts pakalpojumu sniedzējs. Konkursa laikā dalībnieki tiks aicināti veikt dažādas aktivitātes, kas pilnveidos viņu “Lolo” profilus un palīdzēs tapt pamanītiem lietotnē. Konkurss norisināsies no 10.augusta līdz 7.oktobrim, kad arī tiks paziņots un apbalvots uzvarētājs.

“Lolo” ir Latvijā radīta pakalpojumu rezervēšanas lietotne, kas pieejama ikvienam bez maksas Google Play vai App store.

Reģistrē savu pakalpojumu “Lolo” bez maksas jau šodien un piesaki dalību konkursā. Vairāk par “Lolo” un konkursu uzzini “Lolo” mājaslapas sadaļā “Konkurss”.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu