T/c “Origo” durvis ver vienīgais “House of British Brands” veikals Latvijā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības centra “Origo” apģērbu un modes preču veikalu piedāvājums kļuvis vēl plašāks – jaunās ēkas 2. stāvā atvērts jaunais “House of British Brands” (HBB) veikals, kas ekskluzīvi pārstāv dažādus britu modes zīmolus. Patlaban tas ir vienīgais šī zīmola veikals Latvijā.

“Kopš t/c “Origo” rekonstrukcijas apmeklētājiem pieejamas plašas iespējas iegādāties modes preces, izmantot dažādus servisus un ieturēt maltītes restorānos un to terasēs. Veikala “House of British Brands” atvēršana tirdzniecības centrā “Origo” ļaus klientiem iepazīt un novērtēt britu modes zīmolus, neizbraucot no pilsētas centra un iepērkoties ilgtspējīgi veidotā un modernā tirdzniecības centrā, kas ir atzinīgi novērtēts gan starptautiskā, gan lokālā mērogā. “Origo” centrālā lokācija Rīgā starp nozīmīgākajiem transportu mezgliem, ļauj tirdzniecības centram organiski kļūt par ērtu satikšanās vietu, kalpojot kā pieturas punktam gan tālākās, gan tuvākās gaitās. Tieši šī iemesla dēļ “Origo” baudāma mierīga, lakoniska, bet mājīga vide, kurā viegli orientēties un patīkami pavadīt laiku. Jau šajā rudenī t/c Origo nomnieku klāstu papildinās vēl jauni un apmeklētāju pieprasīti veikali un pakalpojumu sniegšanas vietas, ”  norāda multifunkcionālā centra “Origo” komercdirektore Evija Majevska.

Atverot jauno veikalu “Origo” telpās, esam pāršķīruši jaunu lappusi “House of British Brands” zīmola attīstības vēsturē. Augstu vērtējam “Origo” jauno veidolu, kas pēc rekonstrukcijas ir kļuvis par vienu no mūsdienīgākajiem iepirkšanās centriem Rīgā. Esam pārliecināti, ka mūsu sadarbības sinerģija dos būtisku ieguldījumu gan “House of British Brands”, gan “Origo” turpmākajā izaugsmē. Kā atklāšanas dāvanu visiem apmeklētājiem piešķirsim 25% atlaidi ikvienam pirkumam “House of British Brands” jaunajā veikalā līdz pat septembra sākumam,” teic “House of British Brands” pārstāvis Armands Vīksne.

 

Tirdzniecības centra jaunā ēka un tās biznesa centrs “Origo One” saņēmuši pasaulē vadošās ēku ilgtspējas novērtēšanas metodes BREEAM sertifikātu augstāko vērtējumu starp visiem tirdzniecības centriem Baltijas valstīs, savukārt “Origo One” – starp biznesa centriem Latvijā. Tāpat arī jaunā “Origo” ēka ir saņēmusi galveno balvu Rīgas pilsētas arhitekta biroja organizētajā konkursā “Gada balva Rīgas arhitektūrā 2021” un īpašu atzinību par organisku, harmonisku un daudzfunkcionālu urbānās vides papildinājumu Rīgas centrā. Atzinīgi vērtēts arī kompleksais arhitektoniskās vides risinājums, kas respektē universālā dizaina un vides pieejamības prasības.

Par „House of British Brands”

“House of British Brands” ir divi britu modes multizīmolu mazumtirdzniecības veikali – viens atrodas t/c “Origo” (Latvija), bet otrs ir t/c “Rocca al Mare” (Igaunija). Pieejami arī strauji augoši tiešsaistes veikali hbb.lv un hbb.ee, kas piedāvā britu modes un dzīvesstila preces visai ģimenei.

Par „Origo”

2020. gadā rekonstruētais un paplašinātais multifunkcionālais komerciālais centrs “Origo” ir viens no modernākajiem un mājīgākajiem iepirkšanās centriem Latvijā. “Origo” jaunās ēkas pirmajos trīs stāvos izvietotas ērtas tirdzniecības un pakalpojumu sniedzēju telpas, savukārt ēkas augšējos trīs stāvos atrodas “Origo One” biznesa centrs ar augstvērtīgiem A klases birojiem. “Origo” pieejams plašs vietējo un starptautisko zīmolu klāsts, tostarp “Reserved”, “Lindex”, “Douglas”, LMT, “Euronics”, “Skechers”, “Vapiano”, “House of British Brands” un daudzi citi, un tas ir ērti pieejams gan tiem, kuri uz pilsētu dodas ar sabiedrisko transportu, gan tiem, kuri pārvietojas ar privāto automašīnu vai velosipēdu. Plašāka informācija: www.origo.lv.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu