Ādažos atklāj pirmo pašmāju zīmola "Rūdolfs" veikalu

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Zīmola "Rūdolfs" veikala atklāšana Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns".
Zīmola "Rūdolfs" veikala atklāšana Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns". Foto: Publicitātes foto

Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns" piektdien atklāts pirmais pašmāju bioloģiskās pārtikas zīmola "Rūdolfs" veikals, portālu TVNET informēja "Rūdolfs" produkcijas ražotāja SIA "Lat Eko Food" pārstāvji.

Uzņēmuma īpašniece Egija Martinsone atzīmēja, ka jau kopš rūpnīcas atklāšanas novērota liela klientu interese par ražotnes veikalu, tāpēc, uzņēmumam attīstoties un produktu klāstam palielinoties, nolemts par "Rūdolfs" veikala izveidi. "Šeit pircējam būs iespēja iegādāties visus "Rūdolfs" produktus, jo ne vienmēr lielveikalu tīklos ir pieejams pilns produktu klāsts," skaidroja Martinsone.

Jaunajā veikalā būs pieejams pilns zīmola produktu sortiments. Saskaņā ar sniegto informāciju šobrīd tajā ir līdz pat 100 dažādu kategoriju produkti - bērnu pārtika, kečupi, smūtiji, ievārīumi, augļu un dārzeņu krēmi, humosi un zivju krēmi.

Zīmola "Rūdolfs" veikals Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns".
Zīmola "Rūdolfs" veikals Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns". Foto: Publicitātes foto

Uzņēmumā arī informēja, ka pēdējā gada laikā "Lat Eko Food" attīstībā investēti 2,5 miljoni eiro, tostarp investīcijas ieguldītas ražotnes telpu paplašināšanā, uzstādītas jaunas razošanas iekārtas un uzstādīta ūdens recirkulācijas sistēma, kā rezultātā ražošanas efektivitāte un jauda ir palielināta līdz pat 2 reizēm.

"Lat Eko Food" pērn strādāja ar 6,689 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 27,9% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus uzņēmuma peļņa pieauga par 5,6% un bija 1,334 miljoni eiro. Uzņēmuma eksports šobrīd veido ap 70% no apgrozījuma, kopumā eksportējot produktus uz 32 valstīm. Šogad uzņēmums apgrozījis jau 8,2 miljonus eiro, savukārt 2023.gadā plānots sasniegt 10 miljonu eiro apgrozījumu.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Lat Eko Food" reģistrēts 2010.gadā, un tā pamatkapitāls ir 14 217 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Martinsone. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu