7 svarīgākās rudens modes tendences

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Rudens ir laiks, kas aicina uz pārmaiņām, uz jauniem sākumiem. Pārmaiņas notiek gan dabā, gan mūsu garderobē. Šobrīd vērienīgas pārmaiņas un attīstību piedzīvo arī Igaunijas zīmols Ivo Nikkolo. Zīmols, kurā modernais satiek klasisko stilīgos un labas kvalitātes apģērbos par pieņemamām cenām. Tā piedāvātais rudens sezonas apģērbu un aksesuāru sortiments ir ļoti plašs un daudzveidīgs. Kā tajā neapjukt? Atbildes sniedz modes entuziaste Darja Vintere.

Vilnas mētelis kā investīcija. Mētelis jāizvēlas atbilstoši figūrai, dzīvesveidam, pārējai garderobei. Vienai derēs melns, garš sasienams mētelis ar kašmiru un vilnu, citai bēšs maskulīns mētelis ar satīna oderi. Šoruden ieteicami gari mēteļi. Tie apslēpj auguma nepilnības un izstaro eleganci. Garš mētelis piestāvēs gan gara, gan īsa auguma dāmai, piešķirot trendīgas modes pārstāves statusu.

Foto: Publicitātes foto

Ādas cimdu mūžīgā pievilcība. Cimdi ir smalks aksesuārs, kas ne tikai aizsargā rokas, bet arī padara tēlu elegantu. Āda ir viens no izturīgākajiem apģērba materiāliem. Pareizi kopjot, ādas cimdu pāris kalpos gadu desmitiem. Tāpat pieejamas ir lieliskas alternatīvas, piemēram, mākslīgā āda.

Foto: Publicitātes foto

Adītas kleitas elegance un komforts. Rudens sezonā vērts lūkoties adītas kleitas virzienā. Silta apskāviena sajūtu sniegs mīksts audums, piemēram, kašmirs. Āra apstākļiem piemērota būs kleita ar aitas vilnas piejaukumu. Adītu kleitu var kombinēt ar augstiem un zemiem zābakiem, sporta apaviem. Lieliski tā izskatīties kopā ar garu vilnas mēteli, neaizmirstot par aksesuāriem – rotām, cepuri, šalli un somu.

Foto: Publicitātes foto

Gari zābaki – tagad vai nekad. Gari zābaki ir sievišķības etalons, investīcija lietainām dienām. Šogad Itālijā un Francijā daudzās modes skatēs var manīt dizaineru tērpus kombinācijā ar gariem zābakiem. Šāds tēls izstaro eleganci, sievišķību un seksapīlu. Vislabāk gari zābaki izskatīsies ar trikotāžas kleitu, svārkiem zem vai virs ceļa. Tie saderēs arī ar džinsu biksēm vai legingiem.

Foto: Publicitātes foto

Cepure – ne tikai stilam, bet arī veselībai. Cepuri ieteicams izvēlēties no dabīgiem materiāliem – merino vilnas, zīda vai kašmira. Tie elpo, pielāgojas ķermeņa temperatūrai, mazāk kairina ādu un nerada diskomfortu. 2022. gada tendences paredz vienkāršu cepuri – vienkrāsainu, bez papildu elementiem.

Foto: Publicitātes foto

Šalle – aksesuārs, kas maina dzīvi. Dāmu rudens ikdienu noteikti mainīs gara, silta merino vilnas šalle. Tā ir lielisks garderobes elements, kas sasildīs un piešķirs tēlam odziņu. Svarīgi pievērst uzmanību šalles sastāvam, lai tā būtu labas kvalitātes.

Foto: Publicitātes foto

Simtprocentīgi praktiskā bītlene. Praktiskā bītlene ir pērle, kas sievietes tēlam piešķir skaistumu un neatkarību. Tā ir nemainīgā klasika, gadiem pierādījusi savu vietu modes pasaulē. Bītlenei greznību sniedz papildu elementi, piemēram, smalkas podziņas piedurknēs. Tā lieliski izskatīsies kopā ar svārkiem un biksēm, ar tās palīdzību var izcelt mēteli.

Foto: Publicitātes foto

Šoruden Darja aicina sievietes jaunas lietas iegādāties apzināti, kombinējot tās ar esošajiem garderobes elementiem. Liela vērtība ir apģērbi, kurus var valkāt ilgstoši. Piemēram, Ivo Nikkolo tērpus ražo no dabīgiem, ilgtspējīgiem materiāliem, tāpēc sieviete var būt pārliecināta, ka iemīļotais mētelis kalpos vairākas sezonas. Tikpat svarīga ir apavu un aksesuāru kvalitāte. Visi zīmola piedāvātie zābaki un cimdi ir izgatavoti no dabīgās ādas un tikai Eiropā – pārsvarā mazos ģimenes uzņēmumos Itālijā un Spānijā, tāpēc tie ir unikāli, ļoti kvalitatīvi un meistarīgs roku darbs.

„Pateicoties ilggadējai sadarbībai ar ražotājiem, varam piedāvāt kvalitatīvu produktu, kas atbilst zīmolam un papildina mūsu kolekciju, kā arī lielisku cenu, ņemot vērā produkta izcelsmi un mazos daudzumus,” uzsver SIA Baltika Latvija valdes loceklis Jevgēnijs Kozlovs, vēlot visām dāmām košu rudeni un vērtīgus garderobes papildinājumus.

Meklējiet "Ivo Nikkolo" veikalus labākajos tirdzniecības centros Rīgā – “Spice”, "Galleria Riga”, "Galerija Centrs”, "Akropole Alfa”, "Domina Shopping”, "Riga Plaza” un “Origo”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu