Ieteikumi, kad šķiet – nav ko vilkt mugurā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sieviešu modes zīmols „Ivo Nikkolo” nav tikai vienas galvenās dizaineres šovs, tas ir komandas darbs, ko veido četri dizaineri ar starptautisku pieredzi

Dizaineri atklāj galvenās bāzes lietas, kam noteikti jāatrodas sievietes garderobē un kas var lieti noderēt dienās, kad šķiet, nav ko vilkt mugurā.

Margo Vāderpasa (Margot Vaaderpass)

Foto: Publicitātes foto

Absolvējusi Karalisko Mākslas koledžu Londonā, ieguvusi vairākus apbalvojumus, piemēram, „Red Dot” dizaina balvu. Apguvusi ilgtspējīgu modes dizainu pie modes dizainera Kristofera Rēberna.

Margo garderobē iesaka vienmēr iekļaut vilnas auduma žaketi, kas labi der uz auguma, bītleni no augstas kvalitātes dzijas neitrālos toņos, melnu atlasa kleitu ar diagonālu izgriezumu un šaurām plecu lencītēm, taisnus džinsus no organiskās kokvilnas, T-kreklu un abpusēji valkājamu mēteli neitrālā krāsā. “Ja jūsu garderobē vēl būs balti sporta apavi un īsi ādas zābaki uz masīva papēža, tad vienmēr būs, ko vilkt mugurā,” atklāj dizainere.

Trīna Kaiva (Triin Kaiv)

Foto: Publicitātes foto

Vairāk nekā 10 gadu pieredze modes dizainā, strādājusi ar starptautiskiem zīmoliem, piemēram, „Tiger” no Zviedrijas.

Trīnas ieskatā mūsu klimatā garderobe nav iedomājama bez kamieļkrāsas vilnas mēteļa, ziliem džinsiem un patīkamiem, apjomīgiem, kvalitatīviem adījumiem, kas būs neaizstājami visu gadu. Tāpat labs bāzes elements garderobē ir arī pieguļošs, balts T-krekls. Savukārt atpūtas dienām lieti noderēs bikšu un svītera komplekts athleisure stilā neitrālos toņos.

Anna Aksjonova

Foto: Publicitātes foto

11 gadu pieredze modes dizainā, strādājot ar dažādiem Igaunijas modes zīmoliem.

Balts kokvilnas krekls, melna bītlene un džinsi, kas labi der uz auguma, ir viss, kas jums vajadzīgs. Anna apkopo šo visu ar vienu vārdu “normcore”. Viņa uzsver, ka sievietei vienmēr ir jājūtas lieliski, neatkarīgi no tā, kas viņai mugurā. Nevajadzētu gaidīt, ka apģērbs vairos pašapziņu. Pat universālā mazā, melnā vakarkleita ir tikai “kosmētisks” risinājums. Airisa Apfela reiz teica”: “Labāk, lai sieviete ir laimīga, nevis labi ģērbta”. Āmen!

Timotijs Gleizs (Timothee Gleize)

Foto: Publicitātes foto

Pieredzējis 3D dizainers un Karaliskās Mākslas koledžas Londonā absolvents. Mācījies modi Ņujorkā pie tādiem grandiem kā Proenza Schouler un Alexander Wang.

Tims iesaka valkāt kreklu, kas ir daudzveidīgs, – vienlaikus ērts un lietišķs, vienkāršas, melnas bikses un labas kvalitātes mēteli. “Džinsi un T-krekls klasiskos, neitrālos toņos vienmēr ir nekļūdīgi drošs ietērps, kuru var viegli kombinēt ar komfortabliem ikdienas apaviem,” piebilst Tims.

Meklējiet Ivo Nikkolo veikalus labākajos tirdzniecības centros Rīgā – “Spice”, „Galleria Riga”, „Galerija Centrs”, „Akropole Alfa”, „Domina Shopping”, „Riga Plaza” un “Origo”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu