Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā novest sievieti līdz orgasmam?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Vīrietim nepieciešamas 5,44 minūtes, lai sasniegtu orgasmu, bet sievietēm - aptuveni 20 minūtes, tāpēc sievietes orgasmu izspēlē. Pietiek! Pienācis laiks notraukt putekļus un aizgainīt rudens tumsu no savas guļamistabas, sagādājot seksuālu pārsteigumu un baudu sievietei, ko viņa pelnījusi! Ja esat viens no tiem, kas reizi vai divas reizes nedēļā knābā gultā pirms gulētiešanas, šie padomi domāti tieši jums.

1#- Tavs un viņas vibrators WE LOVE vīrieša rokās novedīs sievieti līdz neprātam

Foto: Publicitātes foto

WE LOVE stimulē sievietes klitoru un G punktu dzimumakta laikā. Nododiet tālvadības pulti džentlmenim un ļaujiet viņam visu pārvaldīt. Lielākā daļa sieviešu piedzīvo klitorālo orgasmu. Izmantojot We Love laikā, tiks stimulēts ikviens sievietes baudas nervs. Vīrietis izbaudīs šaurākas maksts penetrāciju. Izdevīgi abiem partneriem.

2#- Klitora sūkšanas un G punkta stimulācijas cienītājiem: OHMAMA, MONA AMI un CHISA

Foto: Publicitātes foto

Luksusa klases vibratori ar klitora sūkšanas un G punkta stimulācijas funkciju. Sieviete reti sasniedz orgasmu G punkta stimulācijas laikā, izmantojot klasisko penetrāciju. 75% sieviešu piedzīvo klitorālo orgasmu. Šie vibratori sūc klitoru, masējot 8000 nervus, kas atrodas uz klitora. Ierīce aprīkota ar jaudīgu motoru G punkta masāžai. Masāža "divi vienā" katrai sievietei garantē spēcīgu orgasmu.

3#- DĀVANU KOMPLEKTS »ORGASMIC DĀMA» SIEVIETĒM

Foto: Publicitātes foto

Dāvanu komplekts »Orgasmic dāma» ir pikants kā čili, it īpaši guļamistanā. Uzklājiet šķidro vibratoru uz klitora, tādējādi uzbudinot sievietes klitoru un padarot to jutīgāku. Masējiet maigi ar rokām. Ieslēdziet klitora vibratoru INTENSE. Sasniedziet orgasmu vienas minūtes laikā

4#- Populārākie sieviešu vibratori 2022. Gadā tagad nopērkami par super cenu.

MIA ROSE un CHISA nevienu neatstās vienaldzīgu.

Foto: Publicitātes foto

5#- Novediet viņu līdz orgasmam publiskā vietā vai otrā pasaules malā ar digitāli kontrolētu vibratora lodi

Vibratori SVAKOM ELLA un ANNE’S DESIRE.

Foto: Publicitātes foto

Sievietes G punkts atrodas 2,5-8 cm attālumā no maksts ieejas, un vibrējošā lodīte vibrē tieši šajā diapazonā, turklāt ļoti spēcīgi. Vadiet lodi, izmantojot tālruni, sīkrīku vai nospiežot vibratora ieslēgšanas pogu. Sekss publiskā vietā vēl nekad nav bijis tik jautrs. Izgatavots no zīdaini gluda medicīniskā silikona, 100% ūdens izturīgs un vadāms digitāli.

6#- LOVEBOXX LADY – GUĻAMISTABA PĀRVĒRŠAS TVAIKA PIRTĪ

Foto: Publicitātes foto

Vai meklējat lielisku dāvanu sievietei? Tad šī Loveboxx ir ideāla izvēle jums. Šajā skaistajā lielajā kastē ir dažādas rotaļlietas sievietēm, un tā ir ļoti greznā satriecošā un neuzkrītošā kastē ar skaistu dizainera izskatu.

Atrodi sev vai savam mīļotajam draiskus līdzekļus seksuālās dzīves dažādošanai no e-veikala piedāvājuma. Nosūtam diskrētā iepakojumā, nenorādot paciņas saturu un izcelsmi.

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu