Padomi, kā izvēlēties JBL tumbas, un populārāko modeļu apskats

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay.com/ Nejko

Tuvojas vasara – laiks, kad baudīt siltumu, saules starus, jautru kompāniju ar ģimeni vai draugiem un rīkot vasaras ballītes. Protams, ka mūzika ir neatņemama ballīšu sastāvdaļa, bez kuras svētku atmosfēras veidošana nav iedomājama. Tad palīgā tiek ņemtas lielākas vai mazākas tumbas vai tumbiņas.

Zīmola JBL tumbas ir vienas no iecienītākajām un pieprasītākajām tumbām šobrīd tirgū. Tās ir ne tikai kvalitatīvas un stilīgas, bet arī zīmola piedāvāto produktu – tumbiņu – klāsts ir ļoti plašs. Vēlies iegādāties savu JBL tumbu vasaras piedzīvojumiem? Lasi rakstu, kurā uzzināsi svarīgākos faktorus, kurus ņemt vērā, izvēloties tumbu, kā arī populārākos šī brīža modeļus.

JBL skaļruņi un to tehniskie parametri

Foto: Pixabay.com/ pavel_grishkalis

Sākumā aplūkosim svarīgākos parametrus, kas būs svarīgi un būs kā noteicošais faktors tam, kāda JBL tumbiņa būs piemērota tieši tev un tavām vajadzībām.

  • Skaņas jauda – šis parametrs ietekmē to, kāds būs maksimālais skaļums. Jo lielāka jauda, jo skaļāka būs JBL tumba. Līdz 40 W jaudas JBL tumbas ir pietiekošas pārgājieniem vai mazai dārza pasēdēšanai, savukārt lielām ballītēm noteikti vajadzēs jaudu virs 50 – 100 W vai pat vairāk.
  • Elektroapgāde – ar bateriju – uzlādē un klausies, kur vien vēlies. Ar vadu – darbojas tikai tad, kad pieslēgta pie elektrības. Ar USB – šādas tumbas var pieslēgt, piemēram, pie datora.
  • Īpaša aizsardzība – aizsardzība pret putekļiem vai ūdeni. Ja zini, ka izmantosi tumbiņu ārā, iesakām izvēlēties ierīci ar īpašo aizsardzību, lai izvairītos no tās samirkšanas un sabojāšanās lietū.
  • Karaokes funkcija – jautrākām ballītēm. Ja zini, ka draugiem vai radiem patīk dziedāt, tad JBL skaļrunis ar karaokes funkciju būs īstā izvēle.
  • Forma un izmērs – mazās JBL tumbiņas ir ērti ielikt somā un paņemt līdzi izbraucienos, savukārt lielās būs atbilstošākas lietošanai noteiktā vietā, jo izmēros ir lielākas, smagākas un grūtāk pārvietojamas.
  • Citas funkcijas un iespējas – papildus tehniskās iespējas, kuras vari izvēlēties pēc nepieciešamības: radio uztvērējs, mikrofons, krāsa u.c.

Populārākās JBL tumbiņas

Turpinājumā apskatītas 5 aktuālākās JBL tumbas gan dažādās cenu kategorijās, gan ar daudzveidīgām iespējām un komplektāciju. Atrodi sev vispiemērotāko!

JBL Flip 6

Foto: Publicitātes foto

JBL bezvadu skaļrunis ar 20 W jaudu. Tumbiņas darbības ilgums bez uzlādes sasniedz 12 stundas. JBL Flip 6 ir maza izmēra, tāpēc būs ērti paņemams līdzi, piemēram, pārgājienos vai dodoties pie dabas. No citiem šī zīmola modeļiem līdzīga, taču svara ziņā nedaudz smagāka, bet ar akumulatora darbības laiku līdz 20 stundām ir JBL Charge 5 tumbiņa.

JBL GO Essential

Foto: Publicitātes foto

Maza, viegla un parocīga tumbiņa, kas ērti iederēsies somā. Svarā tikai 180 grami. Bet līdz ar mazo svaru, jauda ir 3 W, un akumulatora darbības laiks līdz 5 stundām. Ja tomēr šī modeļa specifikācija ir nepietiekoša, līdzvērtīgi, bet uzlabotāki ir JBL Clip 4 un JBL Clip 6 modeļi, kuru baterija spēj darboties ilgāk, kā arī jauda ir 5 W.

JBL Pulse 4

Foto: Publicitātes foto

Stilīgs un košs! JBL Pulse 4 ar 20 W jaudu. Skaļrunis ar plašām iespējām un ideāli piemērots mazām ballītēm. Tas ir cilindra veida ar iebūvētu apgaismojumu, kas maina krāsas. Darbības laiks līdz pat 12 stundām. Kā papildus ekstra ir ūdensnecaurlaidība un arī 360 grādu mūzikas skanējums. Savukārt šīs pašas sērijas uzlabotākajam JBL Pulse 5 modelim jauda ir 40 W.

JBL GO 3

Foto: Publicitātes foto

Kā jau pasaka sērijas nosaukums “GO”, JBL GO 3 ir piemērots, ja nepieciešama maza tumbiņa, esot ceļā. Šīs JBL tumbas cena ir salīdzinoši zema – budžeta klases, tāpēc piemērota, ja finanses ir ierobežotas. Akumulatora darbības laiks līdz 5 stundām, ir gan putekļu, gan ūdens drošs, kā arī iebūvēta hands – free funkcija.

JBL Xtreme 3

Foto: ksenukai.lv

Lielākā no visām aplūkotajām tumbiņām un jaudas ziņā arī visjaudīgākā – 50 W. Akumulators var darboties aptuveni 15 stundas. Tumbas svars ir gandrīz 2 kilogrami, tāpēc pārnēsāt to nebūs tik ērti, tomēr jaudas un skaļuma ziņā labāks risinājums, nekā mazās tumbiņas. Iebūvēta Hands – free iespēja, kā arī JBL Xtreme 3 ir gan putekļu, gan ūdens drošs.

Ja tomēr priekš ballītes arī 50 W ir par maz, tad vēl labāks, bet cenas ziņā mazliet dārgāks modelis, ir JBL Boombox 3. Tā jauda sasniedz 80 W un darbības laiks līdz pat 24 stundām jeb diennakti.

Ja vēl nezini, kuru skaļruni izvēlēties, iesakām ieskatīties internetveikala Ksenukai.lv klāstā. Ksenukai.lv pieejamas vairāk nekā 150 dažādas zīmola JBL tumbas gan par budžeta cenām, gan premium klases, lai tu varētu atrast sev vispiemērotāko. Ieskaties un iegriez vasaras skaņas jaunā līmenī ar JBL.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu