Jūlijs matos! Lielais mēneša horoskops visām horoskopa zīmēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Vasara atvaļinājumu laiks, bet ne visiem, jo dzīve jau neapstājas. Patiesībā šis mēnesis ir piemērots, lai veidotu jaunus kontaktus, ieviestu kārtību, risinātu nopietnas sarunas. Privātajā dzīvē – kaislības un piedzīvojumi. Bet mēneša pēdējā nedēļā gan labāk rāmi atpūsties, nevajadzētu biznesa aktivitātes un attiecībās risināt būtiskus jautājumus. Iepazīties ar jūlija mēneša lielo horoskopu visām Zodiaka zīmēm.

Pilnmēness nopietnība

Mēness pilnā fāze būs 3. jūlijā Mežāža zodiaka zīmē. Kā jau zināms, pilnmēness allaž saviļņo emocijas, bet Mežāzis ir intraverts un nemēdz tās skaļi un vētraini izpaust. Šajā dienā

iespējamas pretrunas starp prātu un jūtām - sirds saka ko vienu, bet prāts ko citu.

Svarīgas sarunas vai izskaidrošanos vēlams atlikt uz vēlāku laiku, bet pilnmēness dienu pavadīt nesteidzīgos saimniecības darbos vai strādājot ar svarīgiem projektiem vienatnē.

Ar mīlu un naudu nejoko

Skaistuma un mīlestības planēta Venera jau no jūnija sākuma atrodas Lauvas zodiaka zīmē, kur tā jūtas spilgta un novērtēta.

Labs laiks romantiskiem vakariem, eksotiskiem ceļojumiem un dzīves baudīšanai kopā ar mīļoto.

Taču 23. datumā siržu un cita starpā - arī naudas maku pavēlniece - ieņem nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli, kļūst kaprīza un var radīt problēmas.

Sirdslietās nevajadzētu likt lielas cerības uz iedomu sapņiem, tāpat arī šis laiks nav pārāk labvēlīgs laiks ciešu savienību slēgšanai. Uzmanīgiem jābūt arī naudas lietās, un nebūtu vēlams reģistrēt uzņēmumus. Savulaik pētot maksātnespējīgu vai bankrotējušu uzņēmumu astrokartes, secināju, ka liela daļa no tiem ir reģistrēti retrogrādās Venēras laikā. Ne visi, protams. Bet – labāk neriskēt.

Dumpīgais Marss – mazliet rāmāks

Iepriekšējā periodā Marss, kas romiešu mitoloģijā ir kara dievs, līdz šim atradās dumpīgajā Lauvas zodiaka zīmē. No tāda Marsa varēja sagaidīt mazliet huligāniskus, agresīvus un neprognozējamus izgājienus. Taču 10. jūlijā tendences mainīsies. Marss nonāks kritiskajā un akurātajā Jaunavas zīmē. Miera jau viņam nav nekad, tomēr parādīsies citas tendences.

Marss Jaunavā piešķir enerģiju plānotajiem darbiem un liek tos paveikt rūpīgi. Turklāt viņš vēlas zināt pamatojumu darbībai un loģiskus argumentus. Ja kādu dienu tas kombinācijās ar citām planētām sāk rādīt nešpetnu vaigu, tad iespējamas domstarpības darba vidē, kā arī uzvilkts garastāvoklis, ko jāsargās pārnest mājās.

Merkurs septiņjūdžu zābakos

Par komunikāciju, informācijas uztveri un domu lidojumu atbildīgais Merkurs mēneša sākumā atradīsies Vēža zodiaka zīmē, kam raksturīga iedziļināšanās sevī un norisēs, filozofiskie motīvi, māju un dzimtas tēma. Taču planēta šajā mēnesī nolēmusi izskriet strauju riksi – teju vai kā pasakā par septiņjūdžu zābakiem. Tikko tā ir Vēzī, bet jau 11. jūlijā – Lauvas zodiaka zīmē. Komunikācija kļūst pašpārliecinātāka, parādās ambīcijas, principi, vēlme skaļi paust savu viedokli – tā, lai sadzird visi, līdz pat skatītāju zāles pēdējai rindai. Bet Merkurs ir veikls zellis – ne velti romiešu mitoloģijā attēlots ar sandalēm, pie kurām vēl arī zelta spārniņi, lai ātrāk tiek uz priekšu. Un tā nu 28.jūlijā tas jau aizskrējis līdz Jaunavas zīmei. Gaisā virmos daudz kritisku izteikumu, ko dažs uztvers arī kā piekasīšanos.

AUNS

Mēdz teikt, ka laime nav naudā... Tā jau ir, bet materiālā pasaule arī tomēr svarīga. Šajā mēnesī vajadzētu padomāt, kā palielināt ienākumus. Par ideju trūkumu tu nevari sūdzēties un dažas no tām izrādīsies pat ļoti dzīvotspējīgas. Ļaujies radošu domu lidojumam un trāpīsi desmitniekā. Ja profesionālajā jomā jūti rutīnas klātbūtni, tad pienācis laiks izplest spārnus – lielisks laiks karjeras izaugsmei vai privātā biznesa attīstībai. Spēsi atrisināt dažādas sarežģītas situācijas un parādīsi, ka esi autoritāte, kuras vārdam ir svars. Brīvajā laikā kādus brīžus vēlams pabūt vienatnē, lai relaksētos un sakārtotu domas. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas sirdij liek pukstēt straujāk.

VĒRSIS

Dzirkstoša enerģija mutuļot mutuļos – būsi gatavs vai kalnus gāzt. Daudz ideju, jaunas ieceres un vēlme paplašināt esošo spēles laukumu. Jā, ierastajos apstākļos, šķiet, kļuvis par šauru. Ja ķersies pie jauniem projektiem, meklē jaunu darbu vai plāno jaunus biznesa projektus, tad izvērtē visus juridiskos aspektus, lai vēlāk nav negaidītu pārsteigumu. Nepieciešamības gadījumā konsultējies ar juristiem - it īpaši par tiem nosacījumiem, kas skar naudas lietas. Šis mēnesis piemērots arī tālākam atvaļinājuma ceļojumam. Uz tālām eksotiskām zemēm, kur iespējams gūt vēl nebijušus iespaidus un emocijas.

DVĪŅI

Tavs prāts allaž gatavs uztvert jaunu informāciju un patlaban ir labs laiks, lai iemācītos ko jaunu. Ieskaties kursu un semināru piedāvājumos, jo arī vasaras sezonā iespējams atrast ko interesantu un piemērotu. Vai arī – apskati, ko piedāvā mācību iestādes rudenī. Darbā nāksies kārtīgi pastrādāt un ne viss būs pa prātam. Varbūt pienācis laiks kaut ko radikāli mainīt? Kāpēc gan nevirzīties pa karjeras kāpnēm vai ar pilnu atdevi nemesties privātajā biznesā? Tev ir idejas un pieredze, un viss izdosies. Brīvajā laikā vari ieplānot dažādus saimniecības darbus mājās, rīkot talkas un draugu ballītes.

VĒZIS

Ražīgs un piepildīts mēnesis. Mierīgi nebūs nevienā dzīves jomā, taču norises pārsvarā ar plusa zīmi. Ļoti svarīga finanšu tēma. Iespējami neplānoti un diezgan lieli izdevumi, taču zini, ka nav liela māka jostu savilkt, bet labāk domāt, kā bankas kontu padarīt „biezāku”. Īstajā brīdī dzīve var savest kopā ar cilvēkiem, kam līdzīgas idejas un kas vēlas aktīvi darboties. Ja šķiet, ka profesionālā dzīve sākusi stagnēt, tad pavisam noteikti vajag pārmaiņu. Un varbūt vajag arī iemācīties kaut ko jaunu. Brīvajā laikā labprāt iesaistīsies saviesīgās aktivitātēs – koncertu un brīvdabas pasākumu sezona rit pilnā sparā, draugi aicina uz dārza svētkiem, un vasaras vakari dvēselē modina romantiskas noskaņas.

LAUVA

Ar smaidu un labu vārdu atvērsi daudz durvju. Tev piemīt dabas dots šarms un tas būs labākais palīgs, risinot lietišķas sarunas. Šis mēnesis ir piemērots jauniem biznesa plāniem un peļņas palielināšanai. Tam vajadzētu pieiet enerģiski, un, apspriežot projektus, nekautrēties uzdot jautājums: "Kas man par to būs? Cik nopelnīšu?". Svarīga konkrētība. Un arī juridiskas nianses. Nepaļaujies uz solījumiem, jo dažkārt tie izčākst kā putas jūras krastā. Labs laiks karjerai un jaunas sadarbības veidošanai, ja atradīsi uzticamus partnerus. Brīvajā laikā dodies izbraucienos dabā, satiecies ar draugiem un atvēli laiku arī mājas saimniecībai.

JAUNAVA

Lai tie citi atpūšas un priecājas par vasariņu, bet tu būsi noskaņots aktīvi rosīties. Tiesa, darbs prasīs iedvesmu un krietnu pūlēšanos, bet pretī saņemsi novērtējumu un gandarījumu. Tikai esi precīzs, lai nerodas kļūdas vai jukas. Lietišķajās lietās iztiec bez emocijām, kas dažu brīdi gribēs spēji uzvirmot. Ļoti iespējams, ka nāksies pārskatīt kādu sadarbību un noslēgt jaunas vienošanās. Paļaujies uz intuīciju – tā pateiks priekšā, kurš labākais variants. Šis mēnesis ir piemērots arī nelielam ceļojumam. Ja brauksi kopā ar mīļoto, tas attiecībām piedos jaunu elpu. Savukārt brīvajiem ļaudīm ceļā iespējama iepazīšanās, kas iedvesmo un sirdij liek pukstēt straujāk.

SVARI

Ir latviešiem tāds sakāmvārds: "Sūrs darbs, saldi augļi." Nu akurāt par tevi. Šajā mēnesī nāksies rosīties ar pilnu atdevi un varbūt arī uzņemties kādus papildus pienākumus. Tas gan tev īsti nebūs pa prātam, bet – kurš gan cits to darīs? Tā ir iespēja parādīt savas profesionālās spējas un varbūt arī izvirzīties karjerā. Tava darbošanās aizraus kolēģus un darījumu partnerus. Paredzamas arī dažādas sabiedriskās aktivitātes: draugi aicinās uz pasākumiem, lūgs organizēt vai piedalīties ballītēs vai skolas salidojumā. Turklāt pasākumu laikā iespējams satikt cilvēkus, kam vēlāk būs nozīmīga loma tavā dzīvē.

SKORPIONS

No katra zināšanu graudiņa var izaugt kas jauns. Neapstājies pie iegūtās pieredzes, bet mācies – vienalga, vai kursos vai no pieredzējušākiem kolēģiem. Ja esi domājis par savu biznesu, tad šis mēnesis ir piemērots, lai to veidotu un attīstītu. Lietišķajiem cilvēkiem jāmeklē jauni kontakti, taču nedrīkst likt "visus vēžus vienā kulītē" – labāk attīstīt vairākus virzienus. Algota darba darītājiem savukārt ir iespējas virzīties augšup pa karjeras kāpnēm. Bet dzīve jau nesastāv tikai no darba – brīvajā laikā vajag izbaudīt vasaras garšu. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Ļaujies romantikai un novērtē, ko dzīve tev sniedz.

STRĒLNIEKS

Sekmēsies lietišķo jautājumu risināšana un sarunas ar iestādēm. Var izdoties nokārtot svarīgus jautājumus, kas kādu brīdi iestrēguši bez virzības. Ja esi nolēmis profesionālajā jomā kaut ko mainīt, dari tā. Tikai vispirms ievāc informāciju un izvērtē visus apstākļus. Tev nepieciešams tāds modelis, kurā vari koordinēt dienas ritmu. Pats jau zini, ka darbi tev labāk sokas, ja ir zināma deva brīvības. Naudas lietās situācija mainīga. Ikdienas vajadzībām tērējies ar apdomu un nepērc lietas, kas konkrētā brīdī nav patiešām nepieciešamas. Brīvajā laikā labprāt saimniekosi mājās.

MEŽĀZIS

Tu esi īsts darbarūķis, un augstas darba spējas ir tavs trumpis, lai sasniegtu iecerēto. Ja esi ko izdomājis, tad nešaubies par saviem spēkiem, bet dodies uz priekšu – veiksme ir ar tevi! Šis mēnesis ir ļoti piemērots, lai parādītu savu varēšanu. Nostiprināsi autoritāti, būsi cienījams profesionālis, kura viedoklī ieklausās gan vadība, gan padotie, gan darījuma partneri. Savukārt privātajā dzīvē kā pa viļņiem: daudz emociju, pat pārāk daudz. Ar otro pusīti var rasties domstarpības, bet, ļoti iespējams, ne tāpēc, ka tām ir kāds reāls iemesls. Apdomā, ko un kādā formā saki. Ja sirds brīva, tajā var iespīdēt kāds nerātns saulstariņš.

ŪDENSVĪRS

Esi uzmanīgs un vērtējošs attiecībās ar līdzcilvēkiem, nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem. Turklāt, ja kāds pēkšņi vēlas ar tevi cieši draudzēties, tad padomā – kāpēc. Atceries sakāmvārdu: labāk viens sens draugs nekā simt jaunu. Neiesaisties tur, kur citi skaidro savas attiecības. It īpaši tad, ja neviens to nelūdz, un, ja arī lūdz, tad padomā, vai ir vērts. Saspringtās situācijās vajadzētu vispirms „noskaitīt līdz desmit”, sakārtot domas un tikai tad skaidroties vai pieņemt lēmumus. Privātajā dzīvē attiecībām par labu nāks kopīgas intereses – brīvajā laikā vēlams apmeklēt pasākumus. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās pasākuma laikā.

ZIVIS

Cilvēki pie tevis tiecas, jo tu proti uzklausīt, nomierināt, pateikt labu vārdu. Iespējams, kādam ļoti noderīgs būs tavs viedoklis vai palīdzība, par ko saņemsi pateicību. Ja arī pašam vajag atbalstu, tad nekautrējies to lūgt seniem draugiem. Tā ir vērtība, kam liela nozīme tavā dzīvē. Darbā daudz pienākumu, bet vēlāk ar nopelnīto būsi apmierināts. Bet, ja kaut kas nav pa prātam, tad jāmeklē labāk atalgots darbs, kur ir arī vēl kādi papildus bonusi. Brīvajā laikā ar mīļoto cilvēku kopīgas izklaides un arī saimnieciskie pienākumi. Brīvajiem ļaudīm savukārt iepazīšanās jāizvērtē ar kritisku skatu. Pārlieka aizrautība pēcāk var novest pie vilšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu