Piemaskavā notriekti divi droni, ziņo Maskavas mērs

TVNET/LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas pretgaisa aizsardzības spēki otrdien notriekuši vēl divus dronus virs Maskavas apgabala, paziņoja Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins.

"Pretgaisa aizsardzība notrieca divus kaujas dronus. Vienu - Krasnogorskā, bet otru - pie Čascu ciemata," lietotnē "Telegram" paziņoja Sobjaņins, nesniedzot sīkākas ziņas par postījumiem vai cietušajiem.

Krievijas Aizsardzības ministrija pavēstīja, ka virs Maskavas apgabala ir notriekti divi Ukrainas droni, bet virs Brjanskas apgabala - vēl divi, un piebilda, ka cietušo neesot.

Gaisa satiksme Vnukovas, Šeremetjevas un Domodedovas lidostās tika īslaicīgi apturēta, ziņoja Krievijas ziņu aģentūra TASS, atsaucoties uz avotu aviācijas dienestā.

Daudzstāvu dzīvojamā namā Krasnogorskā vairākos stāvos tika izsisti stikli, kā arī tika bojātas vairākas automašīnas pie šī nama.

Jau ziņots, ka Piemaskavā pirmdienas rītā tika neitralizēti divi droni. Viena šī drona atlūzām nokrītot dārzkopības sabiedrības teritorijā, tika ievainoti vīrietis un sieviete, kā arī izsisti logu stikli trim ēkām. Krievijas Aizsardzības ministrija paziņoja, ka abi bijuši Ukrainas droni.

Dronu uzbrukumi Krievijā pēdējos mēnešos nav retums. Ukraina lielākoties tieši neuzņemas atbildību, taču Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis jūlija beigās sacīja, ka karš pakāpeniski atgriežas Krievijas teritorijā, un uzsvēra, ka tas ir neizbēgams un taisnīgs process.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu