Rakstniece Dace Rukšāne atklāj jaunas garšas ar fresh.club mobilo lietotni

CopyLinkedIn Draugiem X
Rakstniece Dace Rukšāne – arī viena no pirmajām fresh.club klientēm
Rakstniece Dace Rukšāne – arī viena no pirmajām fresh.club klientēm Foto: Publicitātes foto

Pagatavots no augstākās kvalitātes izejvielām, izmantojot gana daudz dārzeņu un augļu, bet atturoties no liela piesātināto taukvielu daudzuma, sāls, cukura un rūpnieciski ražotiem pusfabrikātiem, – tāds ir Latvijā pirmā food tech jaunuzņēmuma fresh.club gatavotais ēdiens: gards, veselīgs, personalizēts katram klientam un piegādāts tieši līdz klienta durvīm. Starp nu jau vairāk nekā diviem simtiem recepšu, kuras radījusi fresh.club uztura speciāliste Anna Paula Auziņa un kas katru nedēļu tiek papildinātas ar 10–15 jaunām receptēm, savas iecienītākās atradusi arī viena no uzņēmuma pirmajām klientēm – rakstniece Dace Rukšāne.

Dace Rukšāne atzīst – ikdienā nav vienkārši domāt par sabalansētām maltītēm, skaitīt kalorijas un gatavot veselīgu ēdienu tā, lai būtu arī garšīgi. Kaut arī Dacei ļoti patīk gatavot pašai, fresh.club palīdz ietaupīt laiku un enerģiju ikdienā, ēst veselīgi un izbaudīt garšu daudzveidību. Vien daži klikšķi mobilajā lietotnē, informācija par savu svaru, fiziskajām aktivitātēm un mērķi, kuru gribētos sasniegt, veselīgi ēdot, un fresh.club sistēma izstrādā katram klientam individualizētu recepti, pēc kuras uzņēmuma pavāri pagatavo svaigu, gardu, kvalitatīvu ēdienu. Piemēram, tieši fresh.club Dace pirmo reizi ēdusi tiešām garšīgi un veselīgi gatavotu tofu un batātes, bet par viņas iecienītākajiem ēdieniem kļuvušas pankūkas, salāti un pastas.

Šķietami neticamais – veselīgas fresh.club pankūkas

“Izklausās pilnīgi neticami, ka ir iespējams ēst veselīgas pankūkas. Turklāt ļoti garšīgas! Auzu miltu pankūkas ar ābolu vai banānu, šokolādes mīļotājiem – arī ar šokolādi, jogurtu un grauzdētiem riekstiem. Ļoti garšīgi, un jūtos paēdusi!” stāsta Dace Rukšāne.

Individuāli gatavotas fresh.club franču brokastis ar pilngraudu pankūkām, grauzdētiem riekstiem, brūkleņu ievārījumu un svaigām ogām
Individuāli gatavotas fresh.club franču brokastis ar pilngraudu pankūkām, grauzdētiem riekstiem, brūkleņu ievārījumu un svaigām ogām Foto: Publicitātes foto

Viņa atzīst, ka lielisks pārsteigums ir fresh.club ēdienu tekstūras, kur apvienoti mīksti, cieti, kraukšķīgi un vijīgi produkti – šis ēdiens noteikti nav garlaicīgs!

“Mans lielākais atklājums ir grauzdēti valrieksti – nekad nebiju iedomājusies, ka arī valriekstus var grauzdēt un ka tie tik labi garšo. Tagad pievienoju grauzdētus valriekstus arī ēdienam, ko gatavoju pati,” saka rakstniece, kurai ēdiena gatavošana ir viens no iecienītajiem hobijiem, kaut arī fresh.club ir lielisks atbalsts ikdienas steigā.

Patiešām garšīgi salāti

Tā par fresh.club gatavotajiem salātiem teic Dace Rukšāne. Īpaši viņa izceļ biešu salātus ar fitaki sieru. Ļoti garšīgi bijuši arī grieķu salāti ar bagātīgu devu olīvu un krēmīgu, ne pārāk sāļu svaigo sieru.

Kraukšķīgi, individuāli gatavoti salāti ar ceptām bietēm, saldajiem kartupeļiem un fitaki sieru vinegreta mērcē
Kraukšķīgi, individuāli gatavoti salāti ar ceptām bietēm, saldajiem kartupeļiem un fitaki sieru vinegreta mērcē Foto: Publicitātes foto

“Tas man sevišķi patīk, ka grieķu salātos bieži izmantotā fetas siera vietā ir mazāk sāļš fitaki siers. Ļoti garšoja arī garneļu salāti – ar daudz, daudz grauzdiņiem, kas dod sāta sajūtu, perfekti izvārītām olām, garnelēm un salātlapām izcilā kondīcijā,” pieredzē dalās Dace Rukšāne.

Pastas – sātam un garšas baudījumam

“Gan risoto un wok ēdieni, kurus pagaršoju, gan pastas pārsteidz ar produktu kombinācijām un garšu daudzveidību. Priecē, ka bieži tiek izmantoti šķiedrvielām bagātie pilngraudu spageti un brūnie rīsi. Protams, kā visiem cilvēkiem, arī man kāds ēdiens garšo vairāk, kāds cits atmiņā paliek mazāk, bet patiešām ir interesanti un veselīgi,” stāsta Dace Rukšāne.

Individuāli gatavots fresh.club wok ar ceptu vistu, sautētiem dārzeņiem, garšvielām un pilngraudu pastu

Publicitātes foto

Starp fresh.club gatavotajām pastām viņa izceļ spageti ar Boloņas mērci, kas bijusi gardāka, nekā pašai izdotos pagatavot – “ar foršiem, kraukšķīgiem burkāniem tradicionālajā mērcē”, – kā arī makaronus ar garnelēm un pesto pastu ar vistu – sabalansētus, sātīgus ēdienus.

Spied šeit un lejupielādē fresh.club aplikāciju savā iPhone vai Android telefonā un izmēģini! Šobrīd pieejams par īpašu cenu – sākot no tikai 4.44€ par veselīgu ēdienu ar bezmaksas piegādi!

Par fresh.club

“Liela daļa cilvēku attīstītajās valstīs labprāt ikdienā ēstu svaigu un veselīgu uzturu ar pareizu kaloriju daudzumu un uzturvielu balansu, bet nodrošināt sev tādu dzīvesveidu līdz šim varēja atļauties atsevišķas slavenības ar personīgo treneri, pavāru un uztura speciālistu. Pateicoties IT tehnoloģijām un automatizācijai, fresh.club visu paveic klienta vietā un katru dienu, arī brīvdienās, gatavo un piegādā svaigas, veselīgas maltītes. Ēdiens ir personalizēts katram klientam, nodrošinot nepieciešamās uzturvielas un kaloriju daudzumu atkarībā no mērķiem, ko klients vēlas sasniegt. Esam pirmais un vienīgais šāda pakalpojuma sniedzējs premium segmentā Latvijā,” stāsta fresh.club idejas iniciators un līdzdibinātājs Kristofs Blaus.

Fresh.club vadītājs un līdzdibinātājs Danieļs Marheļs stāsta: “Mūsu galaprodukts ir svaigs, veselīgs un garšīgs ēdiens, bet ceļš pie tā ir balstīts tehnoloģijās. Plānojam apkalpot vairākus simtus tūkstošu klientu nākamo piecu gadu laikā. Attiecīgi būvējam uzņēmuma operācijas un sistēmu, lai tās atbalstītu efektīvu ģeogrāfisko paplašināšanos un mērogošanu. Ekspertu loma šajā procesā ir radošums un zināšanas, pārējo paveic programmatūra. Klients reģistrējas mūsu mobilajā lietotnē un norāda informāciju par savu svaru, dzīvesveidu, vēlamajiem mērķiem. Tālāk mūsu algoritms katram klientam individuāli aprēķina nepieciešamo kaloriju daudzumu un pielāgo katru recepti un produktu apjomu, lai varētu pagatavot tieši tik daudz un tieši tādu ēdienu, kāds klientam ir vispiemērotākais. Pavāri gatavo pēc stingri noteiktas tehnoloģijas un seko norādēm virtuves vadīšanas sistēmā, lai ēdiens būtu tieši tik veselīgs un garšīgs, kā to iecerējis uztura speciālists.”

Fresh.club aizsācēji, no kreisās – Raivis Driksna, Anna Paula Auziņa, Kristofs Blaus un Daniels Marheļs

Publicitātes foto

Uzņēmuma dibinātāji un aizsācēji ir veselības tehnoloģiju jaunuzņēmuma Nutrameg līdzdibinātājs Kristofs Blaus un ilggadējais Printify Produktu izstrādes daļas vadītājs Daniels Marheļs kopā ar pārtikas tehnologu Raivi Driksnu un uztura speciālisti, treneri Annu Paulu Auziņu. Ēdienu gatavo kvalificētu pavāru komanda, un pavisam šobrīd fresh.club komandā ir vairāk nekā 20 dažāda profila speciālistu – progammētāji, uztura speciālisti, pārtikas tehnologi, pavāri u. c. Jaunais uzņēmums pagatavojis un piegadājis jau vairāk nekā 10 000 veselīgu maltīšu saviem klientiem Rīgā un Piņķos. Tuvākajā laikā plānots apkalpot klientus arī Jūrmalā.

Fresh.club mobilā lietotne pieejama iPhone un Android telefonos bez maksas – spied šeit!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu