«Elkor» noliedz, ka ar atlaižu akciju šķēlis sabiedrību (33)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tirdzniecības uzņēmums «Elkor» noliedz, ka martā īstenotā akcija, kad nepilsoņi un ārvalstnieki varēja tikt pie atlaidēm, šķēlusi sabiedrību un atvainojas, ja kādu tas ir aizskāris.

Uzņēmuma pirmdien izplatītajā paziņojumā norādīts, ka «Elkor» mērķis bija piesaistīt jaunus klientus no ārvalstu tūristu vidus un parādīt Latviju kā ārzemniekiem draudzīgu un izdevīgu iepirkšanās vietu. «Mūsu piedāvājumā nekur nebija teikts par priekšrocībām vai īpašu pretimnākšanu kādai konkrētai valsts iedzīvotāju grupai,» norāda uzņēmums.

«Ja kādu ir aizskārusi vai aizvainojusi pārprasta šīs akcijas būtība, »Elkor« vēlas atvainoties un izteikt nožēlu. Uzņēmums cer uz lojālo klientu sapratni. Savukārt tiem, kas izsaka neargumentētus pārmetumus, pirms to darīt būtu vērts iepazīties ar pirmavotu – attiecīgajiem reklāmas materiāliem,» paziņo «Elkor».

Jau vēstīts, ka pēdējās dienās plašu sašutumu sabiedrībā izraisīja uzņēmuma īstenotā akcija, kuras laikā, uzrādot Latvijas nepilsoņa vai nerezidenta pasi, varēja tikt pie 11% atlaides, un daudzi cilvēki pat aicināja boikotēt šā uzņēmuma veikalus.

Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu