Jūnijā AAS Gjensidige Baltic saņemts rekordliels atlīdzību pieteikumu skaits

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Jūnijā AAS Gjensidige Baltic saņemto pieteikumu apmērs par nekustamā īpašuma un mantas apdrošināšanas gadījumiem ir par 40 000 eiro lielāks nekā ierasts vidēji mēnesī. Pasargājot savus klientus, Gjensidige ievieš jaunu produktu, kas ievērojami paplašina apdrošināto risku sarakstu, iedzīvotājiem sniedzot drošības sajūtu, arī situācijās, kas iepriekš apdrošinātas nebija, informē AAS Gjensidige Baltic Īpašumu apdrošināšanas nodaļas īpašumu produktu vadītāja - riska parakstītāja Kitija Lase.

Kopumā jūnijā, saistībā ar nekustamā īpašuma un mantas bojājumiem, Gjensidige saņēmusi 177 gadījumu pieteikumus par kopējo summu aptuveni 160 000 eiro apmērā. Tas ir par 40 000 eiro vairāk, nekā vidēji mēnesī. 65% no visiem apdrošināšanas gadījumu pieteikumiem par kopējo summu 45 000 eiro vērtībā saistīti ar dabas stihijas radītajiem postījumiem.

«Jau izziņojām, ka jūnija spēcīgās lietavas mūs mudināja pārskatīt īpašuma apdrošināšanas polises noteikumus., Ar jūliju klientiem piedāvājam MAXI polises produkta papildinājumu - Visu risku īpašuma apdrošināšanu. Jaunās MAXI polises Visu risku segums ir pilnīgs un paredz atlīdzību arī gadījumos, kas iepriekš nebija apdrošināti. Tostarp atlīdzība tiek izmaksāta gadījumos, kad klients pats radījis bojājumus. Piemēram, ar automašīnu iebuktējis savas mājas stūri, vai sabojājis sētu,» iespējamo gadījumu daudzveidību, kas ar Visu risku MAXI polisi turpmāk tiek apdrošināti, ieskicē Kitija Lase.

Būtiski gan, ka Visu risku MAXI polises segums paredz atlīdzināt arī bojājumus, kas nodarīti ne vien nekustamai, bet arī kustamai mantai. «Katram var gadīties ar kafiju apliet datoru, nomest zemē vai veļas mašīnā «izmazgāt» mobilo telefonu, sabojāt televizoru vai saplēst dārgu Ķīnas vāzi. Standarta polise šādus zaudējumus nesegtu, bet jaunais produkts – gan,» skaidro Kitija Lase.

Papildus jau minētajiem, ar Visu risku MAXI polisi Gjensidige atlīdzina arī zaudējumus, kas radušies kaimiņu remontdarbu, īrnieku tīša kaitējuma vai elektrisko parādību rezultātā. «Atlīdzības saņemšanai nav nepieciešams, lai ēkā iesper zibens un sabojā elektroierīces. Atlīdzība tiek izmaksāta arī gadījumā, ja ēkā bijusi nevienmērīga elektropadeve, un tas radījis strāvai pievienotās ierīces bojājumu,» skaidro Kitija Lase.

Visu risku MAXI polise paredz bez pašriska apdrošinātu visu ēkas stiklojumu, savukārt jebkura manta pret zādzību ir apdrošināta visā Baltijas teritorijā, pat, ja tā ir atstāta automašīnas salonā.

Kitija Lase skaidro, ka jaunais produkts ieviests, reaģējot un iedzīvotāju pieaugošo interesi, iegādāties iespējami plaša seguma apdrošināšanas polises, kas kalpo kā «drošības spilvens» arī situācijās, kad trešās personas nav iesaistītas. Jaunā polise piemērota prasīgiem un piesardzīgiem klientiem, kas vēlas nodrošināties pret iespējami vairāk riskiem. Līdzīgu produkts Gjensidige piedāvā arī klientiem Lietuvā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu