«Lat Eko Food» iekārtās plāno ieguldīt 1,8 miljonus eiro bioloģiskās bērnu pārtikas ražotnē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Bērnu pārtikas produktu ražotājs «Lat Eko Food» plāno ieguldīt 1,8 miljonus eiro bioloģiskās bērnu pārtikas ražotnes iekārtu un aprīkojuma iegādē, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2019.gada 30.decembrim, piesaistot finansējumu Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam pasākuma «Ieguldījumi materiālajos aktīvos» apakšpasākumā «Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē».

Iepirkumu konkursam pretendenti var pieteikties līdz 27.novembra, plkst. 17.

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā ir teikts, ka ražošanas iekārtu komplekta iegāde ir sadalīta divās lotēs. Ražošanas iekārtām, kas ietilpst pirmajā lotē, plānotais piegādes laiks ir no 2018.gada februāra līdz septembrim, bet otrajā lotē ietilpstošo iekārtu plānotais piegādes laiks ir no 2018. gada septembra līdz 2019. gada decembrim.

Kā ziņots, «Lat Eko Food» pagājušajā gadā strādāja ar 605 536 eiro apgrozījumu, kas ir par 66,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 1,6 reizes - līdz 1367 eiro.

«Lat Eko Food» ir dibināts 2010.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 217 eiro. Kompānija pieder uzņēmumam «VVMV» (30%) un divām privātpersonām - Martinsonei (40%) un Vilim Vītolam (30%), liecina informācija «Firmas.lv».

«Lat Eko Food» galvenais darbības virziens ir bioloģiskas bērnu pārtikas ražošana, kas tiek papildināta ar dažādu citu augļu un dārzeņu pārstrādes produktu ražošanu. Informācija kompānijas mājaslapā liecina, ka patlaban uzņēmums ražo biezeņus bērniem, biezeņus stāvpakās, biezsulas, kečupus, smūtijus un ievārījumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu