ASUS piesaka viedpulksteni ZenWatch 2

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Taivānas tehnoloģiju kompānija ASUS Taibejā notikušās starptautiskās datortehnikas izstādes Computex ietvaros izsludinājusi sava viedpulksteņa otro paaudzi - ZenWatch 2. Šī ierīce darbojas, izmantojot Android Wear operētājsistēmu un būs pieejama divās dažādās dizaina un izmēru versijās.

ZenWatch 2 lielais modelis (tikpat liels kā oriģinālais pirmās paaudzes ASUS viedpulkstenis) ir apgādāts ar 49х41 milimetru Amoled ekrānu un 22 mm siksniņu, savukārt mazās ZenWatch 2 versijas Amoled ekrāna izmērs ir 45х37 milimetru, savukārt siksniņas platums ir vien 18 mm. Par to vēsta Newsru.com, atzīmējot, ka tādējādi ASUS cenšoties nodalīt sievietēm un vīriešiem domātās viedierīces. Līdzīgi rīkojas arī Apple, savu Watch piedāvājot divos izmēros - kā 38 un 42 milimetru viedpulksteni.

ASUS jaunais viedpulkstenis esot apgādāts ar liektu Gorilla Glass 3 aizsargstiklu, kuram piemīt 2.5D efekts. Siksniņas tikmēr var izvēlēties trīs dažādas - metāla, ādas un gumijas, savukārt pulksteņa korpusa krāsa var būt sudrabota, rozā zelta un tumši pelēka.

ZenWatch 2 veiktspējas pamatā ir Qualcomm centrālais procesors, kura precīza specifikācija netiek atklāta. Tāpat zināms, ka viedierīcei piemīt IP67 standarta noturība pret mitrumu. Oriģinālais ZenWatch atbilda IP55 standartam, un tas nozīmē, ka ir panākts ievērojams progress. IP67 standarta ierīce bez riska sabojāties metru zem ūdens var atrasties pusstundu.

Viens no tehniskiem uzlabojumiem, kas gan attiecas uz lielo viedpulksteni, ir ārējais akumulators. Ar to pulksteņa autonomija ir 4 diennaktis līdzšinējo 1,5 diennakšu vietā.

Vairāk detaļu par viedpulksteni, tai skaitā cenas, kļūs zināms šā gada septembrī, kad Berlīnē norisināsies elektronikas šovs IFA 2015.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu