YouTube atklāj videospēlēm veltītu vietni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Nolūkā nostāties spēcīgākās pozīcijās pret tādām interneta vietnēm kā Twitch un Daily Motion, tehnoloģiju gigantam Google piederošā video straumēšanas vietne YouTube trešdien atklāja videospēļu saturam veltītu portālu un arī lietotni YouTube Gaming.

Kā vēsta BBC, vietnes atklāšana ne tikai palīdzēs novērst videospēļu satura fragmentāciju plašajā YouTube video klāstā, bet arī dos iespēju šā žanra faniem vieglāk pārlūkot interesējošo materiālu, kā arī tiešsaistē vērot, kā cilvēki visā pasaulē savās konsolēs un datoros dzenā virtuālās figūriņas.

Varētu šķist, ka videospēļu spēlēšana ir daudz aizraujošāka par spēles procesa vērošanu, taču BBC, atsaucoties uz YouTube izplatīto informāciju, vēsta, ka patiesībā ikdienas tīmekļa lietotāji dienas laikā noskatās videospēļu epizodes miljardiem stundu apmērā. Tieši tāpēc ir nepieciešams saturu padarīt pārskatāmāku, kā arī piedāvāt iespēju videospēļu cienītājiem savu nodarbošanos straumēt tiešsaistē.

Patlaban populārākais videospēļu straumēšanas serviss ir interneta tirgotājam Amazon piederošais Twitch. To dienas laikā apmeklē simtiem tūkstošu interesentu, lai vērotu videospēļu tiešraides.

Būtiski, ka videospēļu epizožu ieraksti no tradicionālajiem YouTube kanāliem nepazudīs. YouTube videospēļu nodaļas vadītājs Raiens Vaiats norāda, ka YouTube Gaming principā ir tikai palielināmais stikls, kas palīdz vieglāk atrast interesējošo saturu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu