Spekulācijas, kāds varētu būt nākamais iPhone modelis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sociālajā vietnē Youtube ir publicēti neskaitāmi video, gan oficiālie, gan «feiki» (viltojumi) par konkrētiem produktiem un citām lietām. Mobilās ierīces iPhone fanātiķi katru reizi, pirms jaunais telefona modelis ierauga dienas gaismu, spekulē: kāds tas varētu būt, ar kādām funkcijām utt. TVNET piedāvā apskatīt interesantākos pareģojumus, kāds varēja izskatīties iPhone 5 un iPhone 6 un kāds varētu būt iPhone 7.

 
Foto: ekranšāviņš

iPhone 6 ar iebūvētiem projektoriem

Šis video sižets izveidots 2013. gadā. Tas spekulē, ka sestajā iPhone modelī tiks iebūvētas divas projekcijas: attēla un klaviatūras. Tai pašā laikā vizuāli izskatīsies līdzīgi iPhone 5 modelim.

 
Foto: Ekrānšāviņš

Platekrāna iPhone 7 ar elastīgo displeju

Viss, kas nepieciešams, lai iPhone pārvērstos par planšeti vai televizoru, ir viena podziņa. To piespiežot, karbona materiāla balsti mazo ekrānu pārtaisa par platekrānu. Paldies jāsaka elastīgajam displejam un izveidotajai ekrāna pārbūves sistēmai.

 
Foto: Ekrānšāviņš

Izpletņa sistēma iPhone 7

Vairs nebūs jāuztraucas, ja telefons izslīdēs no rokām vai noslīdēs no galda. Krītot telefonā nostrādās sensors, kas ieslēgs izpletņa sistēmu jeb telefona galos pretējā virzienā sāks izplūst slāpekļa gāze. Citiem vārdiem sakot, iPhone lidos.

 
Foto: Ekrānšāviņš

Mini iPhone ar 3D kameru un ekrānu

2012. gadā paredzēja, ka tiks ražoti mini iPhone ar 3D kamerām. Gan priekšējām, gan aizmugurējām. Turklāt šim mini «monstram» būšot 3D ekrāns. Un papildus iPhone logo ieslēgtā režīmā spīdētu.

 
Foto: Ekrānšāviņš

iPhone 5 ar 3D kameru un milzu ekrānu

2012. gadā cerēja, ka Iphone 5 būs ar 3D aizmugurējo un priekšējo kameru. Ekrāns būs izbīdāms no 4,5 collām līdz 6,2.

Bet tas vēl nav viss. iPhone 5 vajadzēja būt lāzerklaviatūrai.

 
Foto: Ekrānšāviņš

iPhone 6, ko var uzlādēt vienā elpas vilcienā

2014. gadā pareģoja, ka iPhone 6 būs iebūvēta ātri nomaināma baterija. Izlādēto telefonu ievieto speciālā iekārtā, kas acumirklī nomaina tukšo bateriju un jaunu, pilnībā uzlādētu. Fantastika!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu