2 kodoli jau telefonos (92)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Notepad.lv

LG oficiāli paziņojis par jauno viedtālruni LG Optimus 2X (Star), kurš ir pirmais šāda veida produkts ar 2 kodolu procesoru.

Par bāzi izvēlēta platforma NVIDIA Tegra 2 (1 GHz). Bez superzema energopatēriņa un augstas veiktspējas jāatzīmē arī 1080p HD videofilmēšanas iespēja. 

Tālrunim ir 4" displejs ar WVGA izšķirtspēju un 2 kameras. Aizmugurējā - 8 MPix kamera - domāta fotografēšanai un filmēšanai MPEG-4/H.264 standartā (līdz Full HD 1920x1080 izmēram), priekšējā ir 1,3 MPix un domāta videotelefonijai. 8 GB atmiņas jau ir iebūvēts standartā, taču tai klāt var pievienot līdz 32 GB atmiņas karti. Ir HDMI interfeiss, akselerometrs un žiroskops.

Pagaidām uz LG Optimus 2X griežas Android 2.2, bet paredzēts atjauninājums uz versiju 2.3. Tirgū modelis nonāks jau janvārī, tiesa gan, vispirms tikai Dienvidkorejā, bet pēc tam jau arī pārējā pasaulē.

Komentāri (92)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu