HP atklāj planšeti Slate 2

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

HP laidis klajā HP Slate 2 planšetdatoru ar daudzskārienu funkcionalitāti, vairākuzdevumu režīmu un iebūvētiem drošības risinājumiem.

HP Slate 2 ir pilna apjoma Microsoft Windows vide, un tas sver 0,68 kg. Planšetdatoram ir 22,6 cm (8,9") diagonāles kapacitīvais daudzskārienu displejs (ierīces korpusa izmēr ir 23.4 x 1.5 x 15 cm), caur kuru var veikt satura radīšanu, rediģēšanu un pārskatīšanu. Informāciju var ievadīt gan ar skārieniem, gan irbuli, turklāt planšetdatoram ir arī Swype virtuālā klaviatūra. Swype lietojumprogramma nodrošina ērtu un efektīvu datu ievadi ar viena pirksta vai irbuļa nepārtrauktu pārvietošanu pa ekrāna klaviatūru.

Foto: Publicitātes foto

Planšetdatoram ir Intel Atom Z670 1,5 GHz procesors ar mSATA SSM tehnoloģiju, kas nodrošina ātrāku ieslēgšanos un ilgāku baterijas darbības laiku - līdz sešām stundām. Veiktspējas paaugstināšanā savu artavu iegulda arī operatīvā atmiņa, kas Slate 2 gadījumā ir 2 GB 800 MHz DDR2 SDRAM. Datu glabāšanai savukārt kalpo SSD disks ar līdz pat 64 gigabaitu ietilpību. Datu glabāšanas iespējas palielina iebūvēts papildu SD karšu lasītājs.

Priekšējā VGA tīmekļkamera sniedz iespēju piedalīties videokonferencēs, un ar aizmugurējo 3 megapikseļu kameru var fotografēt vai filmēt. SRS Premium Sound nodrošina optimizētus audio iestatījumus skaņai un multimediju programmām. HP Slate dokstacija nodrošina ierīču savienošanu ar divām USB 2.0 un vienu HDMI pieslēgvietu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu