Facebook iegādājas Instagram (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Tikai dažas dienas pēc tam kā attēlu pēcapstrādes un koplietošanas pakalpojuma Instagram aplikācija kļuva pieejama arī Android mobilo ierīču lietotājiem, to savā īpašumā pārņēmis globālā tīmekļa lielākais sociālais tīkls Facebook.

Darījuma detaļas netiek atklātas, taču Pcmag.com, atsaucoties uz publikāciju The New York Times, vēsta, ka tā vērtība lēšama ap vienu miljardu dolāru.

To, ka Instagram pārdošanas darījums ir noticis, savā Facebook Time Line notikumu aplikācijā apstiprinājis sociālā tīkla dibinātājs un vadītājs Marks Cukerbergs, bet nedaudz vēlāk to savā blogā izpilddirektora Kevina Sistrēma personā apliecinājuši arī Instagram.

Jaunie Instagram saimnieki sola, ka bilžu koplietošanas tīkls tikai tiks pilnveidots un nekādi ierobežojumi attiecībā uz tā lietošanas noteikumiem netiks noteikti. Arī līdzšinējā Instagram komanda Instagram funkcijas sola papildināt ar jaunām iespējām - to ļaus veikt piekļuve Facebook programmēšanas resursiem un infrastruktūrai.

Jau ziņojām, ka vēl pirms neilga laika Instagram bija pieejams tikai Apple ierīču lietotājiem, bet kopš pagājušās nedēļas, izraisot lielu sašutumu iPad, iPod Touch, iPhone lietotājos, Instagram aplikācija nonāca arī Google Play (iepriekš - Android Market) tirdziņā un kļuva brīvi pieejama visiem Android ierīču lietotājiem.

Instagram reģistrēto lietotāju skaits pēc Pcmag.com informācijas sasniedz 30 miljonus.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu