LG Electronics ievērojami kāpinājis peļņu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dienvidkorejas elektronikas uzņēmums «LG Electronics» šā gada otrajā ceturksnī strādāja ar 412 miljardu vonu (298,7 miljonu eiro) tīro peļņu, kas ir par 165% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn, teikts ceturtdien publiskotajā kompānijas paziņojumā.

Peļņas pieaugumu galvenokārt veicinājis televizoru pārdošanas apjoma kāpums un atveseļošanās ilgstošas problēmas piedzīvojošajā mobilo telefonu ražošanas struktūrvienībā.

LG tirdzniecības apjoms iepriekšējā ceturksnī kopumā palielinājies par 0,9% - līdz 15,37 triljoniem vonu.

Tikmēr uzņēmuma televizoru ražošanas struktūrvienības pamatdarbības peļņa otrajā ceturksnī pieaugusi par 65% un sasniegusi 154,5 miljardus vonu, bet mobilo telefonu struktūrvienība strādājusi ar 85,9 miljardu vonu pamatdarbības peļņu, tādējādi izkļūstot no iepriekšējos trīs ceturkšņos ciestajiem zaudējumiem.

LG iepriekšējā ceturksnī piegādājis 14,5 miljonus viedtelefonu, kas ir rekordaugsts līmenis un par 20% vairāk nekā pirms gada.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu