Izstrādāts ceļojumu koferis, kas pats nosver saturu (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TUL Thustrelie

Ļoti noderīgs izstrādājums tiem, kas iecienījuši zemo izmaksu aviosabiedrību pakalpojumus, būs koferis, kas pats sevi nosver.

Bagāžas pārvadāšanas noteikumi katrā aviokompānijā ir atšķirīgi, taču pārsvarā visas sabiedrības par liekajiem bagāžas kilogramiem liek piemaksāt vai arī no tiem atbrīvoties, kas var vai nu sabojāt gaidāmās brīvdienas vai arī pasliktināt noskaņojumu pēc tikko aizvadīta atvaļinājuma.

Lai no šādiem liekā svara negadījumiem nākotnē izvairītos, Brisbenā bāzētā kompānija TUL Thustrelie caur pūļa finansēšanas vietni Kickstarter.com vēlas saņemt nepieciešamos līdzekļus, lai laistu masveida ražošanā savu izgudrojumu - ceļojumu koferi, kurš sevi nosver pats. Ideju dzīvē īstenot paredzēts, ja tiks savākti 95 tūkstoši Austrālijas dolāru (apmēram 67 tūkstoši eiro), raksta Dailymail.co.uk.

Čemodāni, ko var ērti nosvērt, nav jaunums. Veikalos ir pieejami vairāki modeļi, ko var ērti nosvērt, paceļot čemodānu aiz roktura, kurā iebūvēts svaru mehānisms. Tomēr TUL Thustrelie iet soli tālāk, jo viņu konceptuālais izstrādājums mantas sver to krāmēšanas brīdī. Izgudrotāji uzskata, ka šādi ceļojumā nepieciešamo mantu kravāšana varētu kļūt ievērojami vienkāršāka, jo atkristu nepieciešamība vērt vaļā koferi un prātot, ko atstāt mājās, ja kilogramu ir par daudz, vērt rāvējslēdzēju ciet un svērt atkal.

Kravājot TUL Thustrelie čemodānu, ir nepieciešams ik pa laikam nospiest podziņu un koferī apslēptā elektronika svēršanas mehānisma nolasīto informāciju pārvērtīs viegli saprotamos ciparos ekrānā uz kofera sāna.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu