Nokia Lumia 830 tagad pieejams Latvijā (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nokia

Oktobrī Latvijā sākta Nokia Lumia 830 pārdošana. Kā jau iepriekš ziņots, septembra sākumā izstādē IFA 2014 Berlīnē Nokia prezentēja trīs jaunus Lumia viedtālruņus: Nokia Lumia 735, Nokia Lumia 735 Dual SIM un Nokia Lumia 830.

Jaunais Nokia Lumia 830 nodrošina flagmaņa cienīgas iespējas, taču par salīdzinoši zemāku cenu. Ierīce aprīkota ar Windows Phone 8.1 operētājsistēmu ar Lumia Denim atjauninājumu, 1.2GHz Snapdragon četrkodolu procesoru, kas nodrošinās ātru un stabilu viedtālruņa darbību, gan lietojot aplikācijas, gan sērfojot internetā. Nokia Lumia 830 ir 16 GB iebūvētā atmiņa, bet ar ievietotu microSD atmiņas karti to var palielināt vēl par 128 GB. Papildus ir nodrošināti arī bezmaksas 15 GB datu uzglabāšanai OneDrive mākoņkrātuvē.

Viedtālrunis ir aprīkots ar 10 megapikseļu PureView kameru ar ZEISS optiku,

Rich Recording iespēju un smalkāko, un vieglāko optisko attēla stabilizatoru, kāds jebkad ir bijis Lumia viedtālruņiem. Papildus tehniskajiem jauninājumiem Nokia Lumia 830 ir nodrošināts ar programmatūras atjauninājumiem, kas palielinājis fotogrāfiju uzņemšanas ātrumu un iespējas, iekļaujot tādas lietotnes kā Rich Capture, Moment Capture un aizraujošo Living Images.

Foto: Nokia

Nokia Lumia 830 ir aprīkots ar 5 collu ClearBlack ekrānu, kas nodrošina kvalitatīvu tā satura nolasīšanu arī saules gaismā, bet lietot ierīci būs īpaši ērti pat ziemā, pateicoties jutīgajam Curved Gorilla 3.0 ekrāna stikliņam, ar kuru ir iespējams strādāt, nenovelkot cimdus.

Viedtālrunim ir 2200 mAh akumulators, ko ir iespējams uzlādēt arī ar bezvadu lādētāju.

Stilīgs un gaumīgs, Nokia Lumia 830 ar metāla un polikarbonāta detaļām ir pašlaik plānākais un vieglākais pieejamais Nokia Lumia viedtālrunis.

Nokia Lumia 830 Latvijā būs iespējams iegādāties melnā, baltā, zaļā un oranžā krāsā. Informācija par cenu un krāsu izvēli ir pieejama mobilo tālruņu tirdzniecības vietās un to informatīvajās mājas lapās.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu