«Tele2» sāk piedāvāt HD Voice

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No 14. novembra mobilo sakaru operators «Tele2» savā tīklā ir aktivizējis HD Voice tehnoloģiju, kas nodrošina būtiski augstāku skaņas kvalitāti zvana laikā. Sarunas biedra balss skan dzidrāk, skaidrāk un tuvāk dabiskajai balss skaņai.

«Mēs turpinām investēt tīkla infrastruktūrā visā Latvijas teritorijā, lai nodrošinātu 4G internetu telefonos un datoros un vēl augstvērtīgākus balss pakalpojumus. Priecājamies, ka no šodienas visiem «Tele2» klientiem ir iespēja baudīt būtiski augstāku balss sakaru kvalitāti! Pirmie klienti, kuri jau testa režīmā varēja izmēģināt HD Voice, bija patīkami pārsteigti par to, ka balss skan tik skaidri, it kā sarunas biedrs atrastos blakus,» saka «Tele2» valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

HD Voice tehnoloģija tiek nodrošināta sarunām, kas notiek «Tele2» 3G tīklā. Tāpat, lai HD Voice būtu pieejams, sarunai jānotiek starp cilvēkiem, kuru telefoni atbalsta šo funkciju. HD Voice funkcija ir iekļauta jau lielākajā daļā jauno viedtelefonu, kuri ir pieejami «Tele2» klientu apkalpošanas centros.

«Tele2» nodrošina balss sakarus 99% iedzīvotāju un mobilo internetu 95% Latvijas iedzīvotāju. Šobrīd «Tele2» nodrošina jaunāko mobilo sakaru tehnoloģiju 4G datoriem un telefoniem. «Tele2» turpina investēt un plānveidīgi attīstīt 4G tīklu, lai 2015. gada beigās tas būtu pieejams jau 90% valsts iedzīvotāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu