Microsoft prezentē divus jaunus budžeta klases tālruņus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Microsoft papildina budžeta klases tālruņu klāstu ar diviem jauniem viedtālruņiem – pašlaik tirgū lētāko, jaunas klases Windows Phone tālruni Microsoft Lumia 435 un Nokia Lumia 530 turpinājumu – Microsoft Lumia 532. Abi Microsoft tālruņi piedāvā vēl augstāka līmeņa iespējas budžeta klases viedtālruņu lietotājiem.

Microsoft Lumia 435 aprīkota ar Windows Phone 8.1 Lumia Denim operētājsistēmu un Qualcomm Snapdragon 200 divkodolu procesoru. Akumulators ar ietilpību 1560 mAh nodrošina sarunu ilgumu līdz pat 20,9 stundām 2G tīklā, bet 11,7 stundas, izmantojot 3G.

Microsoft Lumia 435 aprīkots ar 2 MP kameru un 0,3 MP priekšējo kameru, kas arī vienkāršākajiem viedtālruņiem sniedz iespēju veikt Skype video zvanus. Tālrunim ir pieejama Lumia Camera aplikācija, kas ļauj uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas un ierakstīt video, kā arī Lumia Selfie, kas iepriecinās pašbilžu cienītājus.

Microsoft Lumia 532 gluži kā Microsoft Lumia 435 aprīkots ar Windows Phone 8.1 Lumia Denim operētājsistēmu, bet to darbina jaudīgāks Snapdragon 200 četrkodolu procesors. Tā akumulatora darbības laiks, veicot 2G zvanus, ir 20,9 stundas un 3G tīklā nedaudz ilgāk kā Lumia 435 modelim – 12 stundas.

Microsoft Lumia 532 aprīkota ar 5 MP aizmugurējo kameru un 3 MP priekšējo kameru, kas nodrošinās kvalitatīvu pašbilžu uzņemšanu, izmantojot Lumia Selfie aplikāciju un Skype video zvanu veikšanu.

Abi tālruņi aprīkoti ar 8 GB atmiņu, ko ir iespējams palielināt līdz pat 128 GB, izmantojot microSD karti. Tāpat iespējams uzglabāt datu apjomu līdz 30GB OneDrive mākoņkrātuvē bez maksas. Gan Microsoft Lumia 435, gan Microsoft Lumia 532 pieejami ar populārākajām aplikācijām, kā Skype, Microsoft Office, Facebook, Instagram, WhatsApp un arī bezsaistē lietojamām HERE maps kartēm un HERE Drive+ navigācijas sistēmu. Pateicoties Windows Phone 8.1 operētājsistēmai, abi tālruņi arī turpmāk būs pirmie, kas iegūs jaunākās aplikācijas un atjauninājumus.

Microsoft Lumia 435 un Microsoft Lumia 532 ir aprīkoti ar 4 collu LCD Transmissive displeju. Abiem tālruņiem ir moderns, ērts un krāsains dizains, kas lieliski derēs visām gaumēm – gan aktīviem jauniešiem, gan klasisku vērtību cienītājiem. Tā pieejamās krāsas ir zaļa, oranža, balta un melna.

Pēc patlaban mūsu rīcībā esošās informācijas, Microsoft Lumia 435 un Microsoft Lumia 532 Latvijā būs pieejami 1. ceturkšņa beigās. Microsoft Lumia 435 aptuvenā mazumtirdzniecības cena Latvijā būs 100 eiro, bet Microsoft Lumia 532 cena – 110 eiro.

Microsoft Lumia 532
Microsoft Lumia 532 Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu