360TV mudina izzināt, uzzināt un paplašināt zināšanu apvārsni ar TEDx Rīga stundu!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Ierasts, ka trešdienas 360TV tiek aizvadītas tehnoloģiju atklājumu un jaunu ideju izzināšanas pasaulē, sekojot Jāņa Palkavnieka vadītajai Tehnoloģiju un ideju domnīcai, un pēc tam uzzinot daudz interesanta tematiskā biogrāfiskā filmā.

360TV attīsta tematisko piedāvājumu, līdzšinējai programmai pievienojot pasaules biznesa ikonu TEDx. Sākot ar 2. decembri ikvienam būs iespēja vērot jauno programmu TEDx Rīga stunda. Tā ļaus skatītājiem veselas stundas garumā vērot iepriekšējo gadu spilgtāko lekciju izlasi no TEDx Rīgakonferencēm.

TEDx Rīga stunda kanālā 360TV no 2. decembra tiks pārraidīta ik trešdienu plkst. 19.00,

TVNET pavēstīja «Media 360» TV kanālu zīmola vadītāja Anna Priedniece.

360TV turpina iesākto tradīciju, trešdienās piedāvājot skatītājiem stāstus par jaunumiem tehnoloģiju un ideju pasaulē. Ikviens šīs tēmas interesents var skatīties Tehnoloģiju un ideju domnīcu ar Jāni Palkavnieku, pēc tam izzināt neparastas personības, kas šajā jomā sasniegušas virsotnes, dažādās biogrāfiskās filmās. 360TV attīsta trešdienu – ideju - tematisko loku un nu programmas piedāvājumam pievienojas pasaules biznesa ikona TEDx! 360TV no 2. decembra sniegs iespēju stundas garumā izzināt un uzzināt daudz jauna un paplašināt savus zināšanu apvāršņus kopā ar TEDx Rīga stundu. Lekcijas, kas būs skatāmas trešdienu vakaros 360TV, tiks piedāvātas no TEDx Rīga notikušajām konferencēm.

Pirmajā vakarā būs iespēja ieklausīties bijušo Latvijas prezidentu – Vairas Vīķes-Freibergas un Valda Zatlera – un ekonomista Andra Strazda lekcijās. Paplašini savu zināšanu apvārsni un iedvesmojies, klausoties aizraujošos stāstos par zinātni, tehnoloģijām, izklaidi, ekonomiku un daudzām citām tēmām.

Met malā atrunas!

Tehnoloģiju un ideju domnīcas vadītājs Jānis Palkavnieks iedrošina 360TV skatītājus: «Katrs mēs varam atrast simtiem atrunu, lai neturpinātu mācīties, izglītot sevi. Studijas ir dārgas, man nav laika, esmu par vecu ir viesbiežāk dzirdētie, bet absurdākie argumenti mūžizglītībai. TED šos argumentus sasit sīkās drumslās -

TED dod ikvienam iespēju vērot, dzirdēt un ieklausīties Latvijā un pasaulē atzītos līderos un paņemt vērtīgāko no viņu stāstiem.

Tas ir bez maksas un izglītoties var ikviens, kam ir televizors, dators vai tikai viedtālrunis. Kad? Kaut vai reklāmas pauzē starp filmām.»

Vairāk par TED

TED ir globāla kopiena, kura aptver plašu personību loku, kas dalās savās idejās ar citiem, tā kopīgi meklējot dziļāku izpratni pa pasauli un norisēm tajā. TED galvenais mērķis un formulējams ir ļoti askētisks un vienlaikus spēcīgs – dalīties ar idejām. Izcilās personības jeb lektori stāsta par sevis pārstāvēto nozari īsā un aizraujošā formātā, ievērojot noteikumu – iekļauties 10 līdz 18 minūšu stāstījumā. Iespējams, tieši šis noteikums padara stāstu skatīšanos un klausīšanos vēl aizraujošāku. TED aptver gandrīz visas tēmas, sākot no zinātnes un uzņēmējdarbības, līdz pat nopietniem globāliem jautājumiem un problēmām, un lekcijas izskan vairāk nekā 100 valodās. Savukārt TEDx ir neatkarīgi, lokāla mēroga pasākumi, kas norisinās dažādās pasaules vietās, tostarp arī Rīgā. Konferences mērķis ir savest kopā cilvēkus un dalīties ar idejām, kas pārstāv tehnoloģijas, izklaides, dizaina un daudzas citas tēmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu