3. jūlijā – Biznesa augstskolas Turība Atvērto durvju diena

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes attēls

Labāk vienreiz redzēt, nekā septiņreiz dzirdēt – tā vēsta senais teiciens. Tas ir ne tikai sens, bet arī patiess. Turklāt labāk ne tikai redzēt, bet gan redzēt, dzirdēt, uzdot sev interesējošos jautājumus un saņemt atbildes. Tāpēc Biznesa augstskola Turība aicina uz Atvērto durvju dienām 3. jūlijā (otrdienā) plkst. 18.00 vai 12. jūlijā (ceturtdienā) plkst. 18.00 un 19. jūlijā (ceturtdienā) plkst. 18.00. Ja esi strādājošs un darba dienā nevari atbraukt ciemos, Turība gaidīs arī 4. augustā (sestdien) plkst. 12.00.

Tos studēt gribētājus, kurus interesē studijas kādā no maģistra studiju programmām, aicinām apmeklēt Atvērto durvju dienas 25. jūlijā (trešdiena) plkst. 19.00 vai 2. augustā (ceturtdienā) plkst. 19.00.

Atvērto durvju dienu ietvaros, ikvienam interesentam būs iespēja tikties ar jau esošajiem augstskolas studentiem, pasniedzējiem un fakultāšu dekāniem, lai uzdotu jautājumus par studiju procesu, kā arī studentu dzīvi. Tāpat arī būs iespēja iejusties studenta lomā, paviesojoties lekciju auditorijās, sporta zālē, bibliotēkā, studentu viesnīcā, kafejnīcā un Studējošo pašpārvaldes birojā.

Foto: Publicitātes attēls

Vairāk par Biznesa augstskolu Turība, tās piedāvātajām studiju programmām un vidi augstskolā iespējams uzzināt, ielūkojoties Tūrības mājaslapā.

www.turiba.lv

Bet, ja vēlies ielūkoties atvērtajās durvīs jau tagad, piedāvājam nelielu ieskata video:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu