Rīgā un Tallinā aug degvielas cenas, Viļņā samazinās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā pieaugušas degvielas cenas, vienlaikus Viļņā tās ir samazinājušās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā degvielas cenas «Circle K» degvielas uzpildes stacijās šonedēļ kāpušas par 0,8%. 95.markas benzīna cena pieaugusi līdz 1,342 eiro, bet dīzeļdegvielas – līdz 1,262 eiro par litru.

Viļņā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena sarukusi par 0,3% - līdz attiecīgi 1,305 eiro un 1,223 eiro par litru.

Savukārt Tallinā «Circle K» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna šonedēļ pakāpusies par 0,7% un bija 1,399 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena augusi par 0,7% un bija 1,349 eiro par litru.

Autogāzes cena Tallinā arī šajā nedēļā nav mainījusies un bija 0,649 eiro par litru. Tikmēr Rīgā autogāzes cena pieaugusi par 2% un bija 0,509 eiro par litru, bet Viļņā tā samazinājusies par 0,2% - līdz 0,595 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu