Nedēļas nogalē bērnus aicina uz «Mazo Stipro skrējiens»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ģimenēm ar bērniem dota iespēja savus spēkus pierādīt atraktīvās skriešanas sacensībās – «Mazo Stipro skrējiens», kas notiks atpūtas un sporta bāzē «Zelta Zirgs» nedēļas nogalē.

5. maijā, atpūtas un sporta bāzē «Zelta Zirgs», no 10.00 līdz 17.00 risināsies šķēršļu skriešanas sacensības «Mazo Stipro skrējiens». Dalību iespējams iegādāties pasākuma dienā.

«Mazo Stipro skrējiens» ir atraktīvas skriešanas sacensības jeb īpaši bērniem vecumā līdz 11 gadiem paredzēta trase, kas ietver dažādus interesantus šķēršļus, pār kuriem jārāpjas un zem kuriem jālien.

Arī šogad «Mazo Stipro skrējiens» notiks speciāli bērniem paredzētā teritorijā. Būs pieejamas viena garuma distances, piemērota un pa spēkam gan lielākiem, gan mazākiem stipriniekiem. Trasē kopumā izvietoti 16 dažādi. Šķēršļi. Galvenais uzdevums – veiksmīgi sasniegt finišu un no sirds izbaudīt skrējienu. Nedaudz sarežģītāk, bet aizraujošāk un interesantāk – gluži kā pieaugušo distancē!

«Mazo Stipro skrējiens» 2018 šķēršļu karte

Foto: Publicitātes foto

«Mazo Stipro skrējienā» visi dalībnieki būs uzvarētāji! Katrs dalībnieks saņems īpašus, speciāli dizainētus dog tagus jeb militāros žetonus, kā arī veicināšanas balvas no atbalstītājiem «Baltais», Drošības partnera «Dzirdi.Redzi.Dzīvo», SIA «CIDO GRUPA» un «Internetaptieka.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu