«SMScredit.lv Stipro skrējiens» otro gadu pēc kārtas iekļauts OCR Pasaules čempionāta kvalifikācijas skrējienu vidū

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad, jau desmito gadu pēc kārtas, 5. maijā, norisināsies tautā iemīļotais un populārais skrējiens «SMScredit.lv Stipro skrējiens», kas šogad noritēs īpašā Latvijas valsts simtagdes zīmē. Otro gadu pēc kārtas skrējiens ir kļuvis par OCR (Obstacle Course Racing) kvalifikācijas skrējienu, sniedzot iespēju pieciem labākajiem skrējējiem vīriešu un sieviešu grupā no «SMScredit.lv Stipro skrējiens» 10 km avangarda starta kvalificēties pasaules čempionātam, godam pārstāvot Latviju starptautiskā mērogā.

«SMScredit.lv Stipro skrējienam» vēl ir iespējams reģistrēties līdz 3. maija plkst. 15.00 oficiālajā sacensību mājas lapā www.stiproskrejiens.lv vai www.sacensibas.lv

www.stiproskrejiens.lv

www.sacensibas.lv

OCR Pasaules čempionāts ir vienīgais dubļu un šķēršļu skrējienu čempionāts pasaulē, kas izveidots, lai apvienotu un popularizētu dažādus līdzīga rakstura skrējienus no visas pasaules. Arī šajā gadā «SMScredit.lv Stipro skrējiens» ir viens no pasaules čempionāta posmiem. «Esam gandarīti, ka jau otro gadu pēc kārtas saviem skrējiena uzticamajiem dalībniekiem varam sniegt iespēju cīnīties par nokļūšanu uz šīm starptautiskajām, pasaulē atzītajām sacensībām, kurās tiksies tikai labākie šķēršļu pārvarētāji,» teic «SMScredit.lv Stipro skrējiena» rīkotāji.

Kā ziņo OCR Pasaules čempionāta galvenie pārstāvji, 2018. gada noslēdzošajām sacensībām - finālam, kas norisināsies no 19. līdz 21. oktobrim Lielbritānijas pilsētā Kelvedon Hatch, kopā varēs kvalificēties desmit ātrākie «SMScredit.lv Stipro skrējiena» dalībnieki no «Stipro skrējiens» 10 km avanagards sieviešu un vīriešu skrējiena - pieci vīrieši un tikpat sievietes.

Šajā gadā «SMScredit.lv Stipro skrējienā» tiks dots starts «Stipro skrējiens» 10 km individuāli sievietēm un vīriešiem, kā arī komandām un 5 kilometru distancē «Izlūku skrējiens». 5 km distance piemērota tiem, kuri vēlas izjust pasākuma emocijas, sajust tā «garšu», iepazīt tuvāk un uzzināt, kāds īsti ir «SMScredit.lv Stipro skrējiens». Tā lieliska iespēja kopā ar draugiem, radiem, paziņām, darba kolēģiem doties izlūkos. Kas zina, varbūt nākamajā gadā kādam būs vēlme, jutīs pārliecību, ka var noskriet vairāk. Šajā grupā var reģistrēties arī jaunieši sākot no 16 gadu vecuma.

Līdz desmitajam «SMScredit.lv Stipro skrējienam», kas norisināsies 5. maija, atlikušas vienpadsmit dienas. Sīkāka informācija par skrējienu oficiālajā mājas lapā www.stiproskrejiens.lv

www.stiproskrejiens.lv

«SMScredit.lv Stipro skrējiens» ģenerālsponsors «SMScredit.lv», atbalsta «Baltais», «Bella», «Dzirdi.Redzi.Dzīvo», «Eko Bloks», «Fanstore», «Force Fix», «Sportland», «Tess», dabīgais minerālūdens «Mangaļi» un «Kokradis». Informē «TVNET» un «Inbox.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu