Jau šīs nedēļas nogalē Ķegumā notiks ikgadējais «SMScredit.lv Stipro skrējiens»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas izskaņā, 5.maijā, Ķegumā desmito reizi notiks viens no lielākajiem tautas sporta notikumiem Latvijā – «SMScredit.lv Stipro skrējiens». Šoreiz tas tiks atzīmēts Latvijas valsts simtgades zīmē, aicinot dalībniekus, veltīt Latvijai savu skrējienu. Arī šogad vairāki tūkstoši dalībnieku gan individuāli, gan komandā pārbaudīs savus spēkus, neatlaidību, drosmi, mērķtiecību un gribasspēku, pārvarot dažādus šķēršļus 5 vai 10 kilometru distancē.

Lai būtu liecinieki tam, kā stiprākie Latvijas ļaudis izaicina sevi un ar gandarījumu sejā ierodas finiša taisnē, aicinām mediju pārstāvjus apmeklēt «SMScredit.lv Stipro skrējienu» š.g. 5. maijā, Ķegumā, atpūtas un sporta bāzē «Zelta Zirgs».

Par godu Latvijas valsts simtgadei, Latvijas tautas brīvībai «SMScredit.lv Stipro skrējiena» trasē ir izveidots īpašs škēršļu posms – «Brīvības ceļš». Tas veidots ar mērķi, lai ikvienam atgādinātu, ka nedrīkst padoties pie pirmajām grūtībām. «Brīvības ceļam» veltīti 11 šķēršļi – «Gandrs», «Klasītes», «Sapieris», «Mazās spoles», «Mazās taisnās sienas», «Mazās slīpās sienas», «Vidējā izmēra taisnās sienas», «Lielā izmēra spoles» un «Lielā izmēra taisnās sienas». Tāpat trasē blakus gadu gaitā iepazītiem šķēršļiem izveidoti vēl divi jauni šķēršļi – «Kokneša sprints» un «Dzērves pastaiga».

Zināms, ka šogad «SMScredit.lv Stipro skrējienā» piedalīsies redzes invalīdu integrācijas biedrība «Es redzu» biedri Atis Ķeņģis un Georgs Bārda, kas veiksmīgi «SMScredit.lv Stipro skrējienā» startēja 2016. gadā. Jaunieši kopā ar treneri un pavadoņiem kopš pagājušā gada sporta klubā «Centrs» cītīgi trenējās, lai godam pārvarētu gan dubļus, gan ūdens un visus citus šķēršļus. Redzes invalīdu integrācijas biedrības «Es redzu» vārdā nosaukts arī viens šķērslis – «Es redzu» «Slīpās sienas». Tāpat «SMScredit.lv Stipro skrējienā» piedalīsies iepriekšējo gadu godalgoto vietu ieguvēji.

«SMScredit.lv Stipro skrējienā» startēs cilvēki no visas Latvijas, jo gandrīz 20 novadu pašvaldības atbalstījušas iedzīvotāju vēlmi piedalīties un pārstāvēt savu dzimto pusi. Aktīvi piesakās arī studenti, saņemti vairāk nekā 20 komandu pieteikumi.

Arī šogad, otro gadu pēc kārtas «SMScredit.lv Stipro skrējiens» iekļuvis OCR (Obstacle Course Racing) kvalifikācijas skrējienu vidū, sniedzot iespēju pieciem labākajiem skrējējiem vīriešu un sieviešu grupā no «SMScredit.lv Stipro skrējiens» 10 km avangarda starta kvalificēties pasaules čempionātam, godam pārstāvot Latviju starptautiskā mērogā. OCR Pasaules čempionāta noslēdzošās sacensības norisināsies no 19. oktobra līdz 21. oktobrim Lielbritānijas pilsētā Kelvedon Hatch.

«SMScredit.lv Stipro skrējiena» laikā atpūtas un sporta bāzē «Zelta Zirgs» norisināsies arī «Mazo Stipro skrējiens», atraktīvas skriešanas sacensības bērniem vecumā līdz 11 gadiem. Trase ietver 16 dažādus škēršļus, pār kuriem jārāpjas un zem kuriem jālien. Piedalīšanās «Mazo Stipro skrējiena» trasē ir lieliska iespēja, lai saliedētu ģimenei, jo trasē doties kopā ar mazāko dalībnieku var doties vecāki, palīdzot pārvarēt šķēršļus, uzmundrinot un veidojot atmiņas.

Iepriekš ikvienam mediju pārstāvim obligāti jāaizpilda akreditācijas pieteikums

Pasākuma apkalpojošais personāls jums var neatļaut atrasties vietās, kur skrien dalībnieki, ja nav aizpildīts mediju pieteikums.

«SMScredit.lv Stipro skrējienam» individuālie skrējēji un komandas var vēl reģistrēties līdz 3. maija plkst. 15.00, bet pēc tam pasākuma dienā 5. maijā tikai individuāli skrējēji. Izmanto izdevību, ietaupot naudu! Reģistrēšanās www.stipriem.lv.

www.stipriem.lv

Dalības maksa pasākuma dienā:

«Stipro skrējiens» 10 km avangards – individuāli sievietes, vīrieši – 60 EUR

«Izlūku skrējiens» 5 km – 30 EUR

«Stipro skrējiens» 10 km – individuāi sievietes, vīrieši – 45 EUR

«SMScredit.lv Stipro skrējiens» ģenerālsponsors «SMScredit.lv», atbalsta «Baltais», «Bella», «Dzirdi.Redzi.Dzīvo», «Eko Bloks», «Fanstore», «Force Fix», «Sportland», «Tess», dabīgais minerālūdens «Mangaļi» un «Kokradis». Informē «TVNET» un «Inbox.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu