«SMScredit.lv Stipro skrējiens» mazāk kā pēc mēneša

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šobrīd, kad visā Latvijā teju, teju iestājies pavasaris, līdz populārākajam šķēršļu skrējienam Latvijā atlicis mazāk nekā mēnesis un līdz šim savu dalību apstiprinājuši 1500 dalībnieku.

“SMScredit.lv Stipro skrējienam” iespējams reģistrēties oficiālajā mājas lapā www.stiproskrejiens.lv vai www.sacensibas.lv.

www.sacensibas.lv

NENOKAVĒ! Līdz 20. aprīlim (ieskaitot) pēdējā iespēja pieteikties par izdevīgāku dalības maksu. Atgādinām, ka organizatori piedāvā atlaides studentiem un Nacionālo bruņoto spēku karavīriem, jaunsargiem, zemessargiem u.c.

Šogad «SMScredit.lv Stipro skrējiens» atgriežas pie iepriekšējo gadu formāta, kad visu distanču starts tiks dots vienā dienā. Tomēr gaidāmi vairāki citi jaunumi. Par godu Latvijas valsts simtgadei tiks veidoti ne vien jauni šķēršļi un uzlabota esošo caurlaidība, bet arī piedāvātas trīs dažādas starta grupas. Viena no tām «Izlūku skrējiens», ar kuru dalībnieki pirmo reizi varēja iepazīties aizvadītajā gadā. 5 kilometrus gara distancē komfortabli jutīsies ikviens, kurš vēlas izmēģināt spēkus «Stipro skrējienā» un izjust pasākuma vienreizējo atmosfēru. Izlūku skrējienā paredzēts kopējs starts, tādēļ varēs skriet individuāli, pārī kopā ar kādu vai komandā. Oficiāli šajā skrējienā atļauts piedalīties no 16 gadu vecuma.

Cilvēkiem ar augstu fizisko sagatavotību, profesionāliem sportistiem, tiem kuriem svarīgi ir uzrādīt labu rezultātu vai kuri vēlas izaicināt sevi tiks piedāvāta «SMScredit.lv Stipro skrējiena» 10 kilometrus gara distance. Individuāls starts paredzēts gan sievietēm, gan vīriešiem, gan komandām. Pirmo reizi skrējiena vēsturē dalībniekiem būs iespēja pieteikt dalību «Avangardā». Tas nozīmē, ka skrējēji, kas izvēlēsies «Avangardu» varēs startēt atsevišķā grupā piecpadsmit minūtes ātrāk, kā pārējie «SMScredit.lv Stipro skrējiena» 10 km distances skrējēji un cīnīsies par naudas balvām. «Avangardu» iesakām izvēlēties dalībniekiem, kuri iepriekš piedalījās Elites grupā un vēlas izvairīties no sastrēgumiem pie šķēršļiem.

Esi ieinteresēts?

Savukārt mazajiem ķipariem būs iespēja piedalīties atraktīvās skriešanas sacensības bērniem «Mazo Stipro skrējiens».

Šobrīd norit aktīvs «SMScredit.lv Stipro skrējiena» plānošanas darbi. Trešo reizi dalībniekiem finišā par dalību skrējienā pasniegs speciāli dizainētas medaļas patriotiskās noskaņās.

Rūpīgi seko līdzi jaunākajai informācijai Facebook.com

Gaidāmi vairāki konkursi, kuros varēs laimēt vērtīgas balvas. Esi vērīgs un izmanto iespēju saņemt arī skrējiena atbalstītāju piedāvājumus.

www.stiproskrejiens.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Uz augšu