«Vingruma» Inga: apzinos, ka nespētu vienaldzīgi noskatīties uz garšīgo burgeru

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ bija svēršanās uz «gudrajiem» svariem – man ir pozitīvas ziņas, jo kopš «Vingruma maratona» sākuma esmu zaudējusi 7,1 kg tauku. Muskuļu masa aug lēnāk nekā «Vingruma puišiem», tomēr pieaug. Ir patīkami redzēt, ka vērojams progress! Svara zudumu ir pamanījuši arī kolēģi, kuri līdz šim nezināja par manu dalību «Vingruma maratonā», un tas rada prieku un motivāciju turpināt.

Maratona sākumā spēka treniņi bija divas reizes nedēļā un vienu reizi kardiotreniņš, bet šobrīd ar treneri Samantu vienojāmies, ka drīkstu pildīt spēka treniņus jau trīs reizes nedēļā, bet, tas, protams, mani neatbrīvo no kardiotreniņiem. Šo nosacījumu man palīdz izpildīt mana «soļotāju» grupiņa. Šonedēļ mūsu grupiņai pievienojās vēl viena ļoti aktīva soļotāja; lai viņu noķertu soļu skaitīšanā, piektdien «Vingruma klubā» nogāju 9 km, tomēr 70 000 soļu izaicinājumā piekāpos.

Šobrīd jau esam sākušas jaunu 70 000 soļu izaicinājumu, lai noskaidrotu, kura uzvarēs šoreiz. Patīkamākais ir tas, ka visi iesaistītie ir ieguvēji.

Tomēr

brīžiem jūtu, ka piezogas slinkums skaitīt un pierakstīt kcal

(kalorijas), jo progress ir pat tad, ja tik ļoti stingri nepierakstu visas apēstās kalorijas. Ir dienas, kad kaloriju skaitīšana notiek bez pierakstīšanas – to es saucu par «aptuveni» vai «galvā», tomēr saprotu, ka tā nedrīkst. Nedēļas beigās, atceroties šonedēļ seminārā «Unleash your true potential» iegūtās zināšanas, proti, lai sasniegtu mērķi, ir jāzina, kāds ir izvirzītais mērķis, un jābūt vēlmei darīt visu, lai to sasniegtu, tomēr atsāku skaitīt un pierakstīt apēstās kalorijas.

Foto: Privātais arhīvs

Vienmēr izvēlēties tikai veselīgu ēdienu man ir grūti. Neatkarīgi no tā, ka zinu, ka ātrās ēdināšanas restorānu ēdiens ir neveselīgs, to joprojām kārojas – tāpēc šīs vietas izvēlos apiet ar līkumu. Ja draugi aicina aizbraukt līdzi uz ātrās ēdināšanas restorāniem, tad šobrīd vēl atsakos, jo apzinos, ka nespētu vienaldzīgi noskatīties uz garšīgo burgeru vai frī kartupeļiem, lai arī pastāv iespēja izvēlēties veselīgos salātus.

Piesakoties «Vingruma maratonam», kā vienu no saviem mērķiem noteicu – uzkāpjot uz svariem, gribu ieraudzīt divciparu skaitli.

Tomēr mentors Normunds norādīja, ka būs labi, ja maratona ietvaros (trīs mēnešu laikā) zaudēšu 10 līdz 12 kilogramus liekā svara.

«Vingruma maratona» pēdējā dienā vēlos kāpt uz svariem ar apziņu, ka esmu darījusi visu, lai sasniegtu savu izvirzīto mērķi. Katru dienu sev jāatgādina, ka mazi upuri šodien nesīs lielus rezultātus nākotnē.

Novēlu, lai ikvienam izdodas atrast motivāciju un nepazaudēt to pirms izvirzītā mērķa sasniegšanas!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu