Ēdienu piegādātājs «Foodout.lv» plāno šogad sasniegt € 2,19 miljonus apgrozījumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ēdienu piegādes un līdzņemšanas uzņēmums Latvijā SIA «Foodout.lv» šogad plāno sasniegt 2,19 miljonus eiro apgrozījumu, sacīja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Lauris Kokins.

Viņš norādīja, ka tā ir straujākā izaugsme starp «Foodout Group» uzņēmumiem Baltijas valstīs. Uzņēmuma piedāvājuma klāstu veido vairāk nekā 10 000 dažādu ēdienu.

Kā liecina «Foodout.lv» operatīvā informācija, decembrī par 24% audzis korporatīvo pasūtījumu skaits. Katrs 12.pasūtījums tiek veikts korporatīvajiem klientiem. Pasūtījumi tiek veikti ne tikai uz birojiem, bet arī uz dažādām izklaides vietām.

«Foodout.lv» informācija arī liecina, ka šogad klientu vidū decembra svētkus ir populāri atzīmēt ar kopīgu svētku maltīti, kas veido ap 75% no korporatīvo pasūtījumu kopapjoma, 18% tiek veiktas konditorejas izstrādājumu piegādes, savukārt 7% veido dažādu ēdienu pasūtījumi.

Tāpat šogad novērotas izmaiņas ēdienu noformēšanas tendencēs. Proti, patlaban ceturtā daļa klientu pasūtījumu tiek veikti mobilajā lietotnē. Tas nodrošina iespēju klientam noformēt un uzņēmumam apstrādāt pasūtījumus ievērojami ātrāk.

«Foodout.lv» pamatdarbība ir Rīgā, veicot ēdienu piegādes no konditorejām, kafejnīcām un bistro. Ēdienu piegādes tiek nodrošinātas gan privātpersonām, gan arī uzņēmumiem, izklaides parkiem un citām vietām.

«Foodout.lv» ietilpst uzņēmumu grupā «Foodout Group», kura darbojas sešās valstīs - Ukrainā, Baltkrievijā, Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Irānā.

SIA «Foodout» 2016.gadā strādāja ar 975 378 eiro apgrozījumu un zaudējumiem 171 812 eiro apmērā. Savukārt 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 670 996 eiro, bet zaudējumi 155 656 eiro, liecina informācija «Firmas.lv».

SIA «Foodout.lv» dibināta 2014.gadā, un tās pamatkapitāls ir 377 800 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Lietuvā reģistrētā UAB «Foodout.lt».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu