CSDD pret-reibuma kampaņā noskaidros atbildīgāko Latvijas novadu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar, pirms Līgo svētkiem Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti interaktīvi atbalstīt sava novada līderus, apņemoties nebraukt paši un neļaut citiem sēsties pie stūres reibumā.

Sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību ERGO šogad Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kampaņas «Dusmīgs, toties dzīvs» ietvaros, ir izveidots interaktīvs on-line risinājums: ERGO «Dusmīgā karte».

ERGO «Dusmīgā karte» pieejama ŠEIT

Šogad Latvijā pazīstami mūziķi, aktieri, dīdžeji un citi viedokļu līderi aicina savus novadniekus lustīgi svinēt, bet vienlaikus arī atturēt jebkuru iereibušu cilvēku no sēšanās pie stūres reibumā.

Jāņi ir svētki, kurus mēs nereti svinam savā dzimtajā pusē draugu un radu lokā. Ikvienam ir svarīgi, lai šie svētki tiktu ne tik vien jauki un jautri nosvinēti, bet arī lai visi līgotāji droši pēc svinībām atgrieztos mājās, norāda viens no kampaņas «Dusmīgs, toties dzīvs» vēstnešiem Armands Simsons.

Kampaņas interaktīvajā ERGO kartē ikviens var iepazīties ar savā reģionā pazīstamu cilvēku video vēstījumiem un pievienoties tiem, atbildīgi apņemoties, nebraukt reibumā pašam, kā arī atturēt un pasargāt savus draugus, tuviniekus, paziņas vai līdzcilvēkus no braukšanas reibumā. Kampaņas gaitā kartē varēs sekot līdzi, kurā reģionā ir visvairāk atbildīgo cilvēku.

«Strādājot apdrošināšanā, ik dienu redzam, ka Latvijā arvien pieaug līdzcilvēku atbildīga rīcība un sabiedrības izpratne par savu un apkārtējo drošību, īpaši piedaloties ceļu satiksmē. Katrs no mums var ietekmēt un veicināt godprātīgu braukšanas kultūru, tāpēc aicinām ikvienu Latvijas iedzīvotāju būt atbildīgam pret sevi, kā arī rūpēties par savu līdzcilvēku drošību, nepieļaujot braukšanu reibumā. Svarīgi, lai mēs visi par to aizdomājamies ne tikai Līgo svētku laikā, bet arī ikdienā,» uzsver Ingrīda Ķirse, apdrošināšanas sabiedrības ERGO valdes locekle Baltijas valstīs.

Kampaņa «Dusmīgs, toties dzīvs!» tiek veidota sadarbībā ar Valsts policiju un Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju, to atbalsta apdrošināšanas sabiedrība ERGO, «Circle K Latvia» un ziņu portāls «TVNET».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu