Aptauja: Ko vēlies nākamgad? Vairāk naudas!

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Gandrīz trīs ceturtdaļas jeb 72% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju nākamgad vēlētos vairāk naudas, liecina jaunākā «Baltic International Bank Latvijas barometra» aptauja. Uzlabot savu veselību vēlētos 41% aptaujāto, doties sapņu ceļojumā - 24%, bet 22% pauduši vēlmi pēc sakārtotākiem ceļiem Latvijā.

Gandrīz piektā daļa jeb 18% aptaujāto vēlas valsts institūciju darbības uzlabošanos, bet 15% vēlas no Latvijas aizbraukušo atgriešanos. 12% vēlētos 2017.gadā redzēt vairāk ārvalstu investīciju Latvijā, tikpat arī vēlas nākamgad pārcelties uz labāku mājokli. Savukārt desmitā daļa aptaujāto vēlas panākumus savā biznesā vai arī sapņo par sava biznesa sākšanu.

No aptaujātajiem 4% norādījuši dažādas citas atbildes, piemēram, viens izvaicātais visvairāk nākamgad vēlētos mieru pasaulē, bet divi aptaujāti vēlas drošību Latvijai.

Atbildot uz jautājumu, ko izvaicātais pats visvairāk vēlētos sagaidīt 2017.gadā, iedzīvotāji varēja sniegt līdz trīs atbildēm.

«Baltic International Bank Latvijas barometrs» ir Latvijas iedzīvotāju noskaņojuma un attieksmes pētījums, kurā ik mēnesi, iekļaujot pazīstamu ekspertu vērtējumus, tiek atspoguļotas sabiedrībā aktuālas norises.

Jaunākā «Baltic International Bank Latvijas barometra» pētījuma aptauja veikta novembra pirmajā pusē. Ar stratificētās nejaušās izlases metodi, veicot tiešās intervijas respondentu dzīves vietās, tika aptaujāti 1007 respondenti vecumā no 18 līdz 74 gadiem visā Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu