Ziemassvētku labdarības gleznu izsole

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

1. decembrī Rietumu Bankas biznesa centrā pulksten 17:00 tiks atklāta Ziemassvētku labdarības gleznu izstāde – izsole. Izstādi rīko bērnu labdarības biedrība «Eurika» sadarbībā ar Rietumu Bankas labdarības fondu. Izsolē ar saviem darbiem piedalīsies jauni un jau pazīstami mākslinieki, kuri savus mākslas darbus ikgadus piedāvā «Eurikas» ziemassvētku labdarības apsveikumu kariņu sērijai

«Šāda veida izstādi mēs rīkojam pirmo reizi un prieks, ka tik plašai publikai varam parādīt patiešām skaistus mākslas darbus, ko ir gleznojuši nevien talantīgi, bet arī ļoti sirsnīgi cilvēki. Pateicoties šo mākslinieku atsaucībai un viņu lieliskajiem darbiem, mēs uz katriem Ziemassvētkiem varējām piedāvāt apbrīnojami skaistas apsveikumu kartiņas», par izstādes ieceri stāsta biedrības «Eurika» vadītājs un «Latvijas lepnums 2008» balvas laureāts Matīss Barkovskis.

Izsolei piedāvātās gleznas varēs apskatīt līdz 10. decembrim katru darba dienu no 9:00 – 17:00 RBBC ēkas izstāžu zālē Vesetas ielā 7, bet labdarības izsole notiks 8. decembrī pulksten 14:00. Izsoles laikā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti intensīvās aprūpes inkubatora iegādei priekš Valmieras slimnīcas Jaudzimušo bērnu nodaļas un skābekļa terapijas sistēmas iegādei priekš Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcai Intensīvās terapijas nodaļas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu