Tiešraide: BiSMART Pārdošanas videokonference «Modeļi. Prasmes. Rezultāti.»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Trešdien, 2.martā, skaties tiešraidē BiSMART Pārdošanas videokonferenci «Modeļi. Prasmes. Rezultāti», informē platformas «BiSMART» vizionārs Juris Kabakovs.

Videokonference, kuras tiešraidi nodrošina «Tiešraides.lv», skatāma no plkst.10:30 līdz plkst.11:00 www.bismart.lv, skaties.lv, LMT straume un tvnet.lv

«Bez labas pārdošanas nav iespējams veiksmīgs bizness, tādēļ uzņēmumu un pārdošanas vadītājiem ir svarīgi būt informētiem par jaunākajām tendencēm šajā jomā. Videokonferencē neformālā gaisotnē iepazīstināsim ar treneriem, kuri 11.martā piedalīsies Pārdošanas meistarklasē, un viņu ieteikumiem pārdevēju rezultātu uzlabošanai,» skaidro Kabakovs.

Diskusijā par pārdošanas aktualitātēm piedalīsies ļoti pieredzējuši apmācību vadītāji: vairāku pārdošanas apmācību metodiku autors, «TRIVIUMS apmācība» pārstāvis Mikus Timofejevs, sertificēts treneris un «FranklinCovey» konsultants Ģirts Priekulis un «IBM Latvija» vadītājs Edijs Tanons.

Videokonferenci vadīs konkursa «Pārdošanas vadības guru» 2015.gada uzvarētājs Vigants Lesauskis.

Par BiSMART

«BiSMART» ir platforma, kur tiekas bizness, idejas un viedās tehnoloģijas. BiSMART apvieno progresīvākos, veiksmīgākos un atvērtākos uzņēmumus, kas ir saistīti ar biznesa tehnoloģiju pakalpojumiem un ir plaši pazīstami kā Latvijā, tā pasaulē. Vienkārši par sarežģīto! Vairāk par BiSMART aktivitātēm var uzzināt šeit: www.bismart.lv

«BiSMART» partneri: «Latvijas Mobilais Telefons», «Telia Latvija», «VISMA», «Cisco», «Digital Mind», «IBM» un «ALSO». Atbalstītāji: «SAP», «HORTUS Digital», «Canon Biznesa Centrs IB Serviss», «Public ID Group» un pētījumu kompānija «TNS». Informatīvie partneri: «TVNET», «Kapitāls», «Inbox.lv» un radio «SWH».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu