Vai latvieši tuvākajā nākotnē var tikt pie Nobela prēmijas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šodien 360TV veidotajā «Tehnoloģiju un ideju domnīcā» pie Jāņa Palkavnieka viesos zinātniece Inese Čakstiņa, Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents Ojārs Spārītis un žurnālists Juris Kaža.

TVnet piedāvā lasītājiem ieklausīties aizrautīgā diskusijā par Nobela balvu literatūrā un Miera Nobela balvu, un latviešu talantiem šajā nozarē. Studijas viesi ar vadītāju arī spriež, cik viegli vai grūti ir nolemt, kuram piešķirt prēmiju dažādās nozarēs kā literatūrā, ekonomikā, zinātnē. Tāpat tiks spriests par šī gada apbalvoto sasniegumiem.

Šajā vakarā «Tehnoloģiju un ideju domnīcā» sīkāk tiks runāts par to, kas tā ir par bavu, kāpēc tā ir svarīga un, kurš Latvijas valsts piederīgais reiz saņēmis Nobela balvu. Tāpat vārēs uzzināt, kādas iespējas mums, latviešiem, tuvākajā nākotnē lepoties ar kādu savējo balvas ieguvēju, un, kas šogad saņēmis Nobela prēmiju.

Iegriezies 360TV un skaties «Tehnoloģiju un ideju domnīcu» katru trešdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu