LG iepazīstina ar viedo mājas pārvaldes sistēmu SmartHome

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LG Electronics (LG) izstādē IFA 2014 iepazīstināja ar LG Smart Home konceptu, kas ir kompānijas vīzija par rītdienas mājsaimniecību.

LG Smart Home izstrādāts, balstoties uz ideju par vairāku premium viedo sadzīves ierīču apvienošanu vienā saistītā sistēmā. Izstādes apmeklētājiem bija iespēja iepazīt LG Smart Home prototipu un pašiem pārliecināties par modernās sistēmas ērtību un vienkāršību.

LG HomeChat, kas ir Smart Home koncepta neatņemama daļa, ļauj lietotājiem izbaudīt savas viedās mājokļa ekosistēmas integrēto vadību, kā arī lietot tādus laika un enerģijas taupīšanas režīmus kā «Aizbraukšana no mājām», «Atgriešanās mājās» vai «Atvaļinājums». Piemēram, ja lietotājs sava mobilā telefona HomeChat aplikācijā ieraksta «Aizbraucu no mājām», tad LG viedais ledusskapis automātiski pārslēgsies uz enerģiju taupošo Smart Power Saving režīmu, bet robota putekļusūcējam HOM-BOT tiks aktivizēts Home Guard režīms, kas nodrošinās iespēju ierīcei noteikt, ja kāds ienāk mājā, uzņemt apkārtējās vides fotoattēlus un nosūtīt tos tieši uz lietotāja viedtālruni.

Foto: Publicitātes foto

Lai radītu vidi, kas ir krietni vairāk nekā tikai dzīvojamā telpa, LG Smart Home aptver trīs atsevišķas, taču savstarpēji saistītas tēmas. Pirmā, Supreme Trust, aptver mājokļu uzraudzīšanu, enerģijas pārvaldi un Smart Diagnosis. Otrā, Thrilling Burst, attiecas uz LG Smart Hi-Fi Audio Wireless Multi Room sistēmu, bet trešā, Eminent Conversation, ietver pielāgotus ieteikumus un noderīgus viena pieskāriena režīmus, tostarp «Atvaļinājums», «Aizbraukšana no mājām», «Pārtikas iegāde» un «Atgriešanās mājās».

LG Smart Home iekārtu klāstā ietilpst:

LG viedais ledusskapis

LG viedais ledusskapis piedāvā vairākas novatoriskas, ērtību uzlabojošas funkcijas, tostarp Smart View, Smart Power Saving un Smart Manager. Izmantojot šajā nozarē pirmo iebūvēto ledusskapja kameru, lietotāji ar Smart View funkciju var kontrolēt ledusskapja saturu un redzēt to savos viedtālruņos un planšetēs. Tikmēr Smart Power Saving un Energy Monitoring funkcijas ievērojami samazina un palīdz kontrolēt enerģijas patēriņu, bet Smart Manager pārvērš ledusskapi par pilnvērtīgu pārtikas pārvaldes sistēmu ar ērto Recipe Search funkciju, kas var ieteikt maltītes, pamatojoties uz to, kas glabājas ledusskapī.

Foto: Publicitātes foto

LG viedā veļas mazgājamā mašīna

LG viedā veļas mazgājamā mašīna ir aprīkota ar vairākām tehnoloģijām, kas atvieglo veļas mazgāšanu. Guided Laundry funkcija var ieteikt un automātiski lietot optimālos uzstādījumus jebkādiem veļas mazgāšanas gadījumiem. Piemēram, apelsīnu sulas traipiem, vienkārši HomeChat aplikācijā ierakstot «apelsīnu sulas traipu likvidēšana», tiks sākta attiecīgā darbība. Savukārt Energy Monitoring funkcija ļauj uzmanīt ikmēneša enerģijas patēriņus. Turklāt lietotāji var attālināti kontrolēt un uzraudzīt savu LG veļas mazgājamo mašīnu no mobilās ierīces.

LG HOM-BOT SQUARE viedais putekļusūcējs

Jaunā Home Guard funkcija ļauj HOM-BOT SQUARE robota putekļusūcējam uzraudzīt mājokli, kamēr īpašnieks nav mājās. Ja iekārta sajūt kustību, tajā iebūvētās kameras automātiski uzņems istabas fotoattēlus un nosūtīs tos uz mājokļa īpašnieka viedtelefonu. Turklāt Home View ļauj lietotājiem ar sava viedtālruņa palīdzību kontrolēt viedo putekļusūcēju no jebkuras atrašanās vietas.

LG Lightwave viedā krāsns

Pateicoties HomeChat un Recipe Search, LG viedā krāsns var ieteikt receptes konkrētiem ēdieniem. Kad lietotājs būs izvēlējies recepti, krāsns uzstādīs temperatūru un cepšanas laiku konkrētajam ēdienam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu